| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
mozda ga je snela pa sad sedi na istom
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: evo pozdravljam mamu jel dobro? ovisi sta ti je mikrofon ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
SHE je napisao: evo je iskra arekla je da ide da snese jaje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ja to očas posla jbt sve mora da pričaš ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Cao Iskra:**....ne mogu da pricam promukla sam jer sam pjevala hladne pjesme ali cu jednom prilikom da napisem hvala na kofi...  kako si ti? auu pa di ladne pesme na ovu vruČini dobro sam.. dete se raspustilo pa sad malo ono uzivamo msm ne mogu se savatati kući .. samo negde paja i tako ma ludo burazere ludo ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: SHE je napisao: evo pozdravljam mamu jel dobro? ovisi sta ti je mikrofon ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sad si se isprostacila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bas
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
UtherPendragon je napisao: mozda ga je snela pa sad sedi na istom ha.. biserko ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
de ste koke
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
evo Moli drzi predavanje o mikrofonima,posto ima staz u pevanju
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa Sh ne bi ti to prepoznala da i sama nisi tak'a  cAO Em...mačiću  Iskra...tebi je sad ti najbolje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725