| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MAD BOOKSELLER je napisao: UtherPendragon je napisao: ma poraslo je velji sta treba ..vidi se na slici Бре, Утер, ал си ти неки незгодан тип! Не мож човек ништа да рекне да ти не изокренеш! Дадо, нисам ни помислио, мајкеми, то овај Змајевић сам исконструисо! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Mad- druže ma opušteno pa Zmajko je to i on postao djavolak.. mora da se pelcovo ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita nebitno daj i meni malo toga da probam,ocu i ja praviti šoove,,buahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
UtherPendragon je napisao: nisam ja nista istakao sto velja vec nije ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
bacicu se ako uspem toliko zamahnuti sobom 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
samo pazi ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Odoh ja,ova Nikita previse zraci,nemrem ja to izdurat,,,hiihhihihihi
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: vuja kojic je napisao: niki srećo o čemu se radi ? Danas smo kosili travu u dvoriste i neko mi smotao od sveze trave ...a cak nisam ni sigurna da mozda nije od one sto smo poprskali totalom koji dan Vujo jja dovela macu na forum .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nosiš li ti macu uvek sa sobom ili samo ovde  ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Vujo , to ti prica ko sa Medom ako hocu da sunjam onda ih ne nosim ahahahahah danas sam malo pomahnitala
|
|
|
|
|
|
|
|