|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Evo upravo zavrsavam drugi dio"Gospođe s Punđom"hahahahha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vidjet cete,bit ce interesantno,opet uvjet postavljam kad bude minimalno 15 forumasa ovdje....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pitt ljuta sam na tebe...eto...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Pitt ljuta sam na tebe...eto... Hahahahahahh,znam da se zekas,sta ima u Fiume,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne zekam se...zamolila bih te da u mojoj odsutnosti ne širiš dezinformacije o meni...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ne zekam se...zamolila bih te da u mojoj odsutnosti ne širiš dezinformacije o meni... Nazalost,to ti ne mogu obecati,naime,to je moj stil,,ihihihihihiih
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Još petoro da bi se ispunio uvjet,,,,idemooooo
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ali nije moj... S obzirom na to da me do daljnjega neće biti...pa neću moći pratiti tvoja spisateljska čuda...ne piši da sam ljuta na nekoga...kad nisam...da ne odgovaram na fon...kad nemaš moj broj...itd. 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma imam,imam,sve je ovdje moguce,draga moja,ovo je,naime,Forum,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 270 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|