|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma kojeg ce vraga netko vani ako nema partnera ili partnericu,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Zato se prvo treba upoznati na netu,onda se naci,,,bauhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ti razmisljas ko moja baba starinski ona kaze sta ces se sredjivat ako nemas momka pa valjda to radis radi sebe a ne radi drugog nekog , e tako i ici vani
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A to je jednostavno,pogotovu ako je,recimo,cura s Triglava a momak iz Đerđelija,,buahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa idi onda na neke hrvatske forume ugovaraj sastanke na slepo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ali pazi da ti ne dodje trandza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Zato se prvo treba upoznati na netu,onda se naci,,,bauhahahaha Pa ne kazem da se ne treba skockati,bas naprotiv,ali veci je motiv ako te netko ceka vanka,ovak se recimo zenskica sredi,a mozda je nitko niti pogleda,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: pa idi onda na neke hrvatske forume ugovaraj sastanke na slepo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ali pazi da ti ne dodje trandza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa sta cu ici ima i ovdje foromasica iz Cro,osim tog nije meni daleko nigdje,ako je s razlogom,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
samo napred drzimo ti palceve i da napises obavezno pricu na blogu kako je bilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Istina,ne trazim trebu juznije od Beogrqda ostalo dolazi u obzir,,,bauauuauau
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Zato se prvo treba upoznati na netu,onda se naci,,,bauhahahaha Pa ne kazem da se ne treba skockati,bas naprotiv,ali veci je motiv ako te netko ceka vanka,ovak se recimo zenskica sredi,a mozda je nitko niti pogleda,,,hahahahah zato se ja ni ne umijem a sjednem za komp
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 360 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|