|
| Autoru |
Poruka |
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Bradpresto Pitt je napisao: Marea je napisao: a kako mogu biti za bilo sta drugo?, kad se znamo iskljucivo preko foruma?? i u cemu je problem postaviti pitanja javno??? To su vrlomintimna i vrlo suptilna pitamja,,,,,hihihihihih to volim, konacno neko i nesto sto volim...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mani se tog ruznog obicaja,inace cu te izbaciti iz oporuke,,bauahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Marea je napisao: a kako mogu biti za bilo sta drugo?, kad se znamo iskljucivo preko foruma?? i u cemu je problem postaviti pitanja javno??? To su vrlomintimna i vrlo suptilna pitamja,,,,,hihihihihih to volim, konacno neko i nesto sto volim... Pa to,ne mogu takva pitanja postavljati javno,valjda me razumijes....D
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
radim nesto,najdrazi Uth,tesko je naci nekog za to,jel?
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Ne razumijem...ajde postavi nesto vruce...???
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: radim nesto,najdrazi Uth,tesko je naci nekog za to,jel? Ne kazem ja za sad,nego za neki dan,samo si otisla,pa nije to lijepo,pogotovu prema zemi svojem,,,,L
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
a nesto i ne trazim..sami me nadju emce
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma Mare-A,ne mogu ovdje jbote led,to su ono strogo intimna i vrela pitanja,,hihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nesto gledam ova Saška s Farme,nije uopce losa polovnjača,ima balune,,,auuuuuu
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 322 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|