|
| Autoru |
Poruka |
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Bradpresto Pitt je napisao: Marea je napisao: Pitt sta koja sam...pa pisali smo se onomad???? A jesmo,sorry onda nisi dugo bila,pa jesam li ti se udvarao ili je konverzacija bila uobicajena,,,,P Nije da nisi, ali ne smeta mi, navikla sam... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Jesi li u Torinu ili Milanu,,, Turin
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Znaci udvarao sam se,ako je bilo neugodnih rijeci,evo ovom prilikom se ispricavam,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jesi li u Torinu ili Milanu,,, Turin I ja Turin,sto bi dalmatinci rekli,salim se,samo da kazem za neznalice da je Turin englesko ime za Torino,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Stasa, htio rec,a da ako ima netko da ceka Megi ili Gigi,slobodno moze obuci opanke i ici,jer nece doci,imaju zabranu do daljnjega od mene,,,
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jesi li u Torinu ili Milanu,,, Turin I ja Turin,sto bi dalmatinci rekli,salim se,samo da kazem za neznalice da je Turin englesko ime za Torino,,,, Informacija je nepotrebna, mislim da to svako zna....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Smrcccc,ode Mare-a,trajala je kao ljetni pljusak,kratko i toplo,,ihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Znaci udvarao sam se,ako je bilo neugodnih rijeci,evo ovom prilikom se ispricavam,,,, nisi se udvarao, bio je samo nesto kao pokusaj....i nis' vis'...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahahha,mozes si misliti sto svatko zna,,,nazalost nije tako znamo samo ti i ja,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Marea je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Znaci udvarao sam se,ako je bilo neugodnih rijeci,evo ovom prilikom se ispricavam,,,, nisi se udvarao, bio je samo nesto kao pokusaj....i nis' vis'... Ufffff,dobro je taman sam se uplasio da sam nesto zabrljao,pa da pukne bruka po Torinu,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 286 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|