| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Marea je napisao: ma ne gasi se bree...radi non stop ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Marea pozdrav  pa gde si ti?
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Evo me u Torino Ti Iskra sta ima???
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ništa vala posebno..pravo da ti kažem vreme neko šugavo i tako ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
sto se mene tice moze zima odmah da pocne... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Ja sam cuo da kad ljudi ne znaju o cemu da pricaju onda pocnu o vremenu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
zete jel tebi nekad neko reko da mlOgo pričaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
a ja sam cula da je kriza u cijelom svijetu ![[smeskoo.gif] [smeskoo.gif]](./images/smilies/smeskoo.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Marea je napisao: sto se mene tice moze zima odmah da pocne... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) a sad neČemo preterivati..jel još ni leto nije došlo ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] zete jel tebi nekad neko reko da mlOgo pričaš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Jok, ja kazem malo ali glupo... to je moj MOTO ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|