| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A postoji sumnja da je zaljubljen u mene,,,auuuuuu
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
dupe bih ti izbusio
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E jbga ne radi mi YT,a majstor na godisnjem otisao na more,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: dupe bih ti izbusio Pa znam to,,,ali tri metra od mene!!!!
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pitte zašto bre ne daješ ljudim priliku da te upoznaju kao ovaj Cas ejjj pa znaš kakav si ti čater bio, vrh... većina to ne zna da znaju pisali bi lepo sa tobom I Naopaki dobar dečko .. daj malo ljudima priliku da vide tvoj smisao za humor
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
jado za to ne treba majstor vec samo malo mozgica i da instaliras flesh
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Pitte zašto bre ne daješ ljudim priliku da te upoznaju kao ovaj Cas ejjj pa znaš kakav si ti čater bio, vrh... većina to ne zna da znaju pisali bi lepo sa tobom I Naopaki dobar dečko .. daj malo ljudima priliku da vide tvoj smisao za humor Dajem tebi priliku da se upoznamo,,ahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
*Twilight* je napisao: Pitte zašto bre ne daješ ljudim priliku da te upoznaju kao ovaj Cas ejjj pa znaš kakav si ti čater bio, vrh... većina to ne zna da znaju pisali bi lepo sa tobom I Naopaki dobar dečko .. daj malo ljudima priliku da vide tvoj smisao za humor neka hvala ne zelim da ga upoznajem nikada ni da shvatam njegov smisao podjebavacki
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: jado za to ne treba majstor vec samo malo mozgica i da instaliras flesh Eee i to....
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: jado za to ne treba majstor vec samo malo mozgica i da instaliras flesh Eee i to.... eee
|
|
|
|
|
|
|
|