|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naopak je napisao: zabole ga da beze sto se plase...beze od...da ne kazem cega, aj pobego i ja.samo sam se upisao da sam bio, cao Evo jednog iz plejade koji nije bas pozeljan kod zena pa sam mu ja kriv,,,,,hahahhahaahh
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Umreces a neces hebati, ccccc
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Pitt majke ti reci sa kojom nisi pisao na pp? Ima li takve? Nemam pojma mislim da nema,naravno,samo je pitanje s kojom sam kako pisao,s nekima sluzbeno,s nekima prijateljski,opet s nekima udvracki,ljubavnicki a moram reci da je bilo i hot pisanja s nekim zenama,,,
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma gde ces Naopaki brate... red je da kolektivno priznamo Pitu dominaciju nad zenskim delom foruma. jednostavno je postao bozanstvo i skidam mu kapu...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
casual je napisao: ma gde ces Naopaki brate... red je da kolektivno priznamo Pitu dominaciju nad zenskim delom foruma. jednostavno je postao bozanstvo i skidam mu kapu... Cas postujem to tvoje ali mani mene te ironije, priznaj ti njemu sta god zelis ja nemam sta da priznajem niti sam dosao zbog zena ovde ej bre ljudi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
On je dosao radi momaka,,opaaa,,,,,!?
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
zar ne vidite da zbog jednog crva niko nece vise da pise po forumu i sklanjaju se gde su vam oci?
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: On je dosao radi momaka,,opaaa,,,,,!? aj zacepi tebi se ne obracam i ne obracaj mi se vise nikada
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: On je dosao radi momaka,,opaaa,,,,,!? aj zacepi tebi se ne obracam i ne obracaj mi se vise nikada Postujem tvoje opredjeljenje ali mene nemoj bariti,tri metra od mene!!!Bauahahahahaha,kako je priznao,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 291 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|