|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Majketi daj reci,kojoj to zenskoj treba tip koji ima 40 g,nista ne radi zivi kod roditelja,ili ima los posao,pusi pije,,,ja cu ti reci,,,nikomu,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Takvi su isfrustrirani,i cak sto imaju u sebi ono dobro,ne mogu ispoljiti jer je to zatrpano s losim stvarima,koji proizilazi iz nezadovoljstva i uvijek im je netko drugi kriv,dali Pitt ili netko drugi,dok ja recimo za sve nevolje krivim iskljucivo sebe,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jel mislis da zene mene obozavaju sto sam visok,zgodan i plav,,neeeeee draga moja,nego upravo sto sam razlicit,,,, Ma bre .. one vole tvoju duhovnu lepotu.. zato pišem sa tobom ... skroz si drugačiji i nisi smor kao ostali Eto vidis,bez obzira na godine i sto sam ruzan kao lopov,zene me cijene,,,hiihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pite za svaki svoj postupak u životu ne možeš kriviti druge... naravno da ćeš sebe ali kako ti njih vidiš lošim tako i oni tebe pre svega nemoj suditi drugima jer velika je uloga uzeti sebe za Boga. Nisi skontao njihove šale kao ni oni tvoje a to koliko ko ima godina i način njegovog života za forum opšte nije bitan. Niko nije ovde regnut da bi sebi tražio nešto već da bi se šalio, ako grešim reci mi?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naravno da ne govorim o nikom osobno nego o nickovima,mozda su ljudi u reali ok,ali ja govorim onako kako ih ja vidim,na osnovu pokazanoga ovdje...tako da se netko nebi uvrijedio.
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Možda pogrešno čitaš tako ti vidiš ali ne i drugi
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ша је, бре, ово? Дошли дивљи, отерали питоме... Ко о чему, овде се прича о земљорадњи, риљању и којечему... АЛООО, ово је градска кафана, за фине госте. Пољопривредна школа је преко пута, погрешили сте улаз, молим. Трећа врата лево. Пази, НЕ ДЕСНО, тамо седи баба сера. Мада, ко зна, можда неки не би погрешили...
Дацо, ти би требало да се издигнеш из овако профаних разговора. Мислим, жена начитана, поетски расположена овоно.... Посетио сам ти фејсбук страну, лепи цитати, пола форума се тамо запљунуло... На оној другој сам ти изљубио децу. Леееееепа деца, на маму. Баш лепа. И онај дечко је... свака час, могу ти рећи...
Мило ми је што си овде похвалила лепоту наше Даде и њених атрибута. Деца немају, бре, појма шта је лепа зрела жена. Овај Бредоња запенушио око школарки Џиги и Мегице... уапсиће га због педофилије, гарант. А овамо је у инцестуозној вези, преко пите са сиром (зато оно питт) са рођеном кумом. Мисим, све могу да разумем, ал не иде... кума...
Тако... Само ви евоцирајте успомене, и пазите да се не почупате за косу, имате за по још два чешљања, максимум. Чувајте то, или бар унапред одсеците по узорак косе и ставите у кутијицу, да можете понекад да се подсетите...
Седите поред рачунара и даље. Кад се тако покочите од седења, препоручујем вам оне пензионерске ходалице, има у РУДОм, јефтино.
Ја одох у Кнеза да попијем кафицу (није ко Искрина, ал дај шта даш) да седим на чистом ваздуху и да гледам како.... живот пролази.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 Pite kralju
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Pite za svaki svoj postupak u životu ne možeš kriviti druge... naravno da ćeš sebe ali kako ti njih vidiš lošim tako i oni tebe pre svega nemoj suditi drugima jer velika je uloga uzeti sebe za Boga. Nisi skontao njihove šale kao ni oni tvoje a to koliko ko ima godina i način njegovog života za forum opšte nije bitan. Niko nije ovde regnut da bi sebi tražio nešto već da bi se šalio, ako grešim reci mi? Pa skontao bih ja sale,nego je problem sto tih sala,a da ne govorim duhovitosti nema,osim Trileta,koji se zna zezati,sorry ja tu ne vidim muskog duhovitog,a to sto oni mene nisu skuzili,e to je vec njihov problem,narvno da mi ne mogu parirati onda se sluze"nedozvoljenim"sredstvima,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Možda pogrešno čitaš tako ti vidiš ali ne i drugi Pa ja i pisem kako ih ja vidim a drugi neka pisu i misle o njima kako ih oni vide,to je posteno!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 245 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|