| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopak je napisao: Iskra je napisao: pa i ja imam neke plave oči samo da se zna ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) Nane vido sam ti sliku na atributima...onu zadnju al nisam 'teo tamo da pisem prava gospoja nasa Iskrica...ihhhh, svaka cas' Joj to me uFatili na brzinu kad smo kod dece bili i to na kvarno nisam stigla da stavim cvidže čudo jedno koliko ne volem da se slikam ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Iskra je napisao: jao bre tw šta sad da ti odgovorim ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) hahahaha tesko njoj da se odgovori...ubode gde treba E dobro sam Nane, hvala na pitanjce, a sto se slabo srecemo aj da ne pricam bas ovde
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Laki ti znaš da uvek pišem šta mislim nema tu ovo ono sad da ti pakujem sa mašnom imaš oči ebene Iskra ćuti kao i ja onda ispred hrama... greota bilo da bilo šta komentarišem a imaš bre ko devojčica 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ebes oci, neš iz moje ruke ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Tw , ček sam se zakašljala sad ma idi begaj od babe devojka nikad nije bila 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: Tw , ček sam se zakašljala sad ma idi begaj od babe devojka nikad nije bila  nane to mozda, al ovo sto Twili kaze...e to je moguce 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
dobro ajd dosta sad o meni ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Kako ste mi vi šta ima novo imal kiše sunce i tako to ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ima oblaka, a kolko vidim bilo nocas i kise
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Laki a da te ljubim jednom da prođe? Evo žrtvovavću se za taj poljubac iako ne volim da se ljubeckam
Iskra.. šuti oni te nisu videli... slike nisu ništa i tu ne ličiš na sebe ribetina si ti iako imaš godinica dobro si očuvana št bi reko Pitt.. dobra polovnjača.... verujem kada bi te videli da bi bilo hmmm "MILF"
|
|
|
|
|
|
|
|