|
| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
MeGi je napisao: ahahaha tw tebi super kisa a koliko cujem ovde u vojvodini prete poplave a jbt vec mesec dana je uzasno vreme, u jednom danu i leto i zima Imam frku od tih poplava zbog onog od pre par godina kada sam živela u hotelu jer nisam imala gde ali Sava nije nešto narasla tako da mislim da neće biti kod nas opasnosti
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A koliko,je 17.000 dinara u Euraima oko 180 e ja mislim 155 eura
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: I kod mene kiša ali neka volim je ufff kako spere sve sa mene... i ugasi svo ludilo koje gori u meni! Pite to sve se moglo u tvoje vreme danas bre od plate ne možeš da preživiš mesec a ne da imaš sve to što si ti uradio u Titovo vreme  Ma uvije se moze ako covjek hoce,i svatko od nas ovdje moze sto pozeli,samo je bitna volja i motiv,a reci duso sta u tebi gori,da gasimo,,,ja sam vatrogasac,,,,bauahhaahhaah Pite nabi to crevo za gašenje sebi u šupak! Nemoj tako da mi pišeš kada znaš da ne volim i nemoj da skrećeš sa teme nego ... može dvoje kad hoće ali jedna plata za kredit a od druge da se preživljava a gde su tu deca? ne može tako i tačka.... mada može ali teško treba tu podrška i pomaganje od strane roditelja Oprostite Gospodo nisam vas prepoznao,ma tesko je znam,ali ne govorim ja sad pojedinacno,nego uopceno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A koliko,je 17.000 dinara u Euraima oko 180 e ja mislim 155 eura Auuuuu,pa to je malooooooo,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Uopceni ti zivis u proslom vremenu ajooj tw nisam znal za to Kod nas Dunav preti al nije to blizu mene tako da dolazicu na forum ne se brinete ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bez obzira na sve ovdje je bolje,prosijek placa je oko 750€,i opet se ljudi zale,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A koliko,je 17.000 dinara u Euraima oko 180 e ja mislim 155 eura Auuuuu,pa to je malooooooo,,,, e pa vidis kod nas se radi za toliko kada nemas nigdje drugo a plus nisi prijavljen toliko o kinezima ja bih nji sve proterala iz srbije
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: Pite nabi to crevo za gašenje sebi u šupak!
Nemoj tako da mi pišeš kada znaš da ne volim
i nemoj da skrećeš sa teme nego ... može dvoje kad hoće ali jedna plata za kredit a od druge da se preživljava a gde su tu deca? ne može tako i tačka.... mada može ali teško treba tu podrška i pomaganje od strane roditelja Oprostite Gospodo nisam vas prepoznao,ma tesko je znam,ali ne govorim ja sad pojedinacno,nego uopceno,,,, Pite jako je teško kod nas ali ozbiljno jako su male plate da bi imao veću platu prema svojoj stručnoj spremi moraš imati vezu ali i to je teško evo Megi završila fax i kako sad da nađe poso? Nema nigde ništa sem po kafićima da radi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: Pite nabi to crevo za gašenje sebi u šupak!
Nemoj tako da mi pišeš kada znaš da ne volim
i nemoj da skrećeš sa teme nego ... može dvoje kad hoće ali jedna plata za kredit a od druge da se preživljava a gde su tu deca? ne može tako i tačka.... mada može ali teško treba tu podrška i pomaganje od strane roditelja Oprostite Gospodo nisam vas prepoznao,ma tesko je znam,ali ne govorim ja sad pojedinacno,nego uopceno,,,, Pite jako je teško kod nas ali ozbiljno jako su male plate da bi imao veću platu prema svojoj stručnoj spremi moraš imati vezu ali i to je teško evo Megi završila fax i kako sad da nađe poso? Nema nigde ništa sem po kafićima da radi Strasno,to jedino mogu reci,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Bez obzira na sve ovdje je bolje,prosijek placa je oko 750€,i opet se ljudi zale,,,, ali je skuplji standard života
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 286 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|