| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pite devojka je jednom a žena ceo život zašto bi žurila? osnovna, srednja, fax i šta sad? Udaja? daj molim te... znači nek uživa jer kada dođu deca slede odricanja a zašto bi to uradila u 22 kada može i u 30? Imati dete, muža, porodicu i dom! Ništa neće izgubiti Ona je dete sa 22 i tačka!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
kod mene kisa lije li ga lije ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pitt tu godine nemaju ulogu ne lupaj zivota ti svako treba da osjeti kad je spreman za to,jer ipak to je odgovornost a o djeci da ne pricam.... I to ti rece meni koji sam s 25 g zavrsio faks radio,imao,svoj stan,sve se moze,ali najbolje je biti kod roditelja do,pedesete i sta onad!!!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaha tw al nemam 22 hvala sto si smanjila mi a i tebi je sada za uzivanje 
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: ahahaah tw ne preteruj  eeee mogli bi da trazimo od Rakel da nam izvadi natalnu kartu ili gleda ono kao horoskop ona se u to razume  neka... bolje mi je kada ništa ne znam... volim iznenađenja a ne kada nešto očekujem život je lepši kada je sve spontano i neočekivano
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa kad dodes kod muza nespremna za zivot,sam šup-karta ,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Pitt tu godine nemaju ulogu ne lupaj zivota ti svako treba da osjeti kad je spreman za to,jer ipak to je odgovornost a o djeci da ne pricam.... I to ti rece meni koji sam s 25 g zavrsio faks radio,imao,svoj stan,sve se moze,ali najbolje je biti kod roditelja do,pedesete i sta onad!!! vreme je drugo......zamisli da sad ja odem sama da zivim mislim ima mladih koji sami zive jedino ako studiraju u drugom gradu ili rade i jedva krpe kraj sa krajom znas li ti kolika je prosecna plata ko sada sa 25 ima svoj stan moooolim te reci mi? ne mogu ni jugica da kupe to jedino tatini sinovi
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
I kod mene kiša ali neka volim je ufff kako spere sve sa mene... i ugasi svo ludilo koje gori u meni! Pite to sve se moglo u tvoje vreme danas bre od plate ne možeš da preživiš mesec a ne da imaš sve to što si ti uradio u Titovo vreme 
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Pit se zaglavio malo u vremenu kao da ne zna kako se sad živi!
|
|
|
|
|
|
|
|