|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gigi frendiko pozdrav lijepi,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ja bas ne pamtim puno zenskih koje su se prvi put udale a imale su preko tridest godina,zapravo neznam ni jednu,dakle to je vec kasno,druga je stvar kad se rastane pa se ponovno kao uda,,,, Ima Pite... znam dosta devojaka koje imaju godina a nemaju muževe valjda biraju od onoga što je ostalo a i znaju šta hoće mada teško to naći ... pa onda moraju da zažmure na neke stvari koje u mladosti ne vidiš i ne razmišljaš o njima zaljubiš se i momentalno si slep Megi biće od tebe dobra majka i žena ali kada dodje vreme za to još si ti dete ... dijamantu moj!! Kada bi više bilo takvih kao ti ovaj svet bi bio drugačiji
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigi pozdravv ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sta lupas ti pitt ko se bre udaje mlad oni koji zele da odu iz nekog mjesta ili ne zele da zive sa roditeljima, ili slucajno zatrudne ili zavrsili su skolu pa ne vide sta da rade dalje , nego eto udace se zamisli udam se i imam malo dete i izlazim do 5 ujutro svaki dan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ja bas ne pamtim puno zenskih koje su se prvi put udale a imale su preko tridest godina,zapravo neznam ni jednu,dakle to je vec kasno,druga je stvar kad se rastane pa se ponovno kao uda,,,, Ima Pite... znam dosta devojaka koje imaju godina a nemaju muževe valjda biraju od onoga što je ostalo a i znaju šta hoće mada teško to naći ... pa onda moraju da zažmure na neke stvari koje u mladosti ne vidiš i ne razmišljaš o njima zaljubiš se i momentalno si slep Megi biće od tebe dobra majka i žena ali kada dodje vreme za to još si ti dete ... dijamantu moj!! Kada bi više bilo takvih kao ti ovaj svet bi bio drugačiji Ma kakvo dijete...to je za udaju,pa da preuzme odgovornosti,pa nece biti roditelji uvijek,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaah tw ne preteruj  eeee mogli bi da trazimo od Rakel da nam izvadi natalnu kartu ili gleda ono kao horoskop ona se u to razume 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tko se nije izludirao do 25-e,tome ovce nisu na broju,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt tu godine nemaju ulogu ne lupaj zivota ti svako treba da osjeti kad je spreman za to,jer ipak to je odgovornost a o djeci da ne pricam....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: ahahaah tw ne preteruj  eeee mogli bi da trazimo od Rakel da nam izvadi natalnu kartu ili gleda ono kao horoskop ona se u to razume  Ma kakva Rakel ona moze izvavaditi autobusnu kartu,,,,hahahah,ona zna kao Memo i Tarot,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 299 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|