| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: Iskra je napisao: di smem nešto da kažem ima da me ban ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Iskrice...što ti misliš...vjeruje li Maša u horoskope? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ako je kao ja onda JOK ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vidi ti taj stav..gdje ja kava?  Vidite Sevku kakva je bila davno?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
*Twilight* je napisao: Pauza... gde je kafa? 5 puta sam skuvala danas a di si ti ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Gigi kada je Iskra tu kafa uvek stiže na vreme jbg ja ti to ne mogu videti ... imam zabranu za yt sa posla Gago radim i razapeše direktori ufff kako bi sve išutirala iz kancelarije ometaju kada sam na forumu Fala ya naBolju kafu ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
svi bi da ometaju tvajlajtica..i ja bih
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nema veze Twilight...pogledat ćeš kad budeš mogla...ili nećeš ako ti se ne bude dalo...  Znam ja da je Iskra ažurna... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
e bem ti tastaturu kada ne znam gde je koje slovo Namigušo hehehe ti mi ne bi smetao sa tobom bi u kac. uživala pričali bi o seriji kao i uvek ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
i o parenju zmajeva..mmmmmmm
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jel vam se nekad dogodilo da vas netko nazove (naravno netko poznat) i kaže: Evo me za sat vremena kod tebe...napravi mi za jest to i to? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|