| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
cek da trepnem da vidim je l haluciniram ili si TO TI STVARNOOOOOO Juliaaaaa 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e tako  lepo ljudi kazu ne dobijaju lepi no dosadni ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ma ne mislim na blog nego ovdje neke fore smjesne , izreke ovo ono da se ubije vreme pred hrkenzi Pozz Julia ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Nisam u elementu,jer su me danas izvrijedali famelijarno a da nitko nije banom mrdnuo,pobrisali postove kao da ce tako sramotu pobrisati,gumicom,cak je meni zaprijeceno da eto ja ne smijem govoriti nekoj forumasici da je polovnjaca!?Sat da ti kazem sama si vidjela,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dobra večer svima... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Iskra je napisao: e tako  lepo ljudi kazu ne dobijaju lepi no dosadni ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) Онда сам ја најлепши фрајер у Београду! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: cek da trepnem da vidim je l haluciniram ili si TO TI STVARNOOOOOO Juliaaaaa  e tako je vec bolje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: ma ne mislim na blog nego ovdje neke fore smjesne , izreke ovo ono da se ubije vreme pred hrkenzi Pozz Julia ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Nisam u elementu,jer su me danas izvrijedali famelijarno a da nitko nije banom mrdnuo,pobrisali postove kao da ce tako sramotu pobrisati,gumicom,cak je meni zaprijeceno da eto ja ne smijem govoriti nekoj forumasici da je polovnjaca!?Sat da ti kazem sama si vidjela,,, Obrisani su svi uvredljivi postovi pa i tvoji.Opomenut si kako ti tako i ostali.Krajnje je vreme da staviš tačku na to
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: e tako  lepo ljudi kazu ne dobijaju lepi no dosadni ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) e jbg..kod mene se kaze malo drugacije... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Iskra je napisao: e tako  lepo ljudi kazu ne dobijaju lepi no dosadni ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) Онда сам ја најлепши фрајер у Београду! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) znaO sam znaČi kad sam znaO ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Masoooo..imamo iste naocare.. 
|
|
|
|
|
|
|
|