| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jeste tw,ni moja guza nije kriva,za sve je krivo to klimatanje tvoje plave glavice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Cas hehehe za ludilo su potrebni ludaci i neko pametan ko ce da da gas aj sad cao vam ga svima ... otisla sam da vozim bajs a i tebi Zozefina ... nemo se ljutis na Pita sto si polovnjaca  Bleso ljubim te jos jednom u kriske :*
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
aj opusteno 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Tw pazi kako vozis imopali nekoliko snaimaka svojih a ne bicikla,kako je jedan ovdje slikao bicikl pa postavi,ti slikaj sebe,,,ahhahaah
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
moze ,moze tw,ostala su mesta rezervisana odavno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: moze ,moze tw,ostala su mesta rezervisana odavno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Eto i mene među vas pa sta bude,,,ihiihihihi
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zao mi je pitt ti si u sledecoj turi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sto ova zozefina ima opasan avatar
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: zao mi je pitt ti si u sledecoj turi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma da,nemre tako ja sam u prvoj uvijek....P
|
|
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
*Twilight* je napisao: Žozefina je napisao: *Twilight* je napisao: Zozefina aj nemoj da lupetas i idi radi, ono zasta te Senka i zaposlila Ко лупета? Којим речима? С којим правом ми се Твајлајт обраћаш овим речником? Ко мене плаћа? tebe cu da pitam za pravo aj okani se Pita ... to sto ste sve polovnjace nije on kriv vec vase godine nije on kriv sto to vas vredja ... i sto se same nalazite u tome То што теби реч половњача значи комплимент другам НЕ очигледно да је нама(мсм већини) у односу на тебе речник супротан. Очигледно да нема двољно турбуленција и трача да би вам било занимљиво, па на овај начин покушавате само још више да удаљите људе одавде , то сте и успели са вешттачким свађама и вештачким трачевима. Толико од мене.
|
|
|
|
|
|
|
|