| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Tw samo tebi klima glavom a na sve je danas ljut na mene posebno sto sam se drznuo da to primetim 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
e jbga moj p.p. je preusmeren pitt vodi racuna sta pises ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: e jbga moj p.p. je preusmeren pitt vodi racuna sta pises ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kako preusmjeren,ne kuzim,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
casual je napisao: Tw samo tebi klima glavom a na sve je danas ljut na mene posebno sto sam se drznuo da to primetim  Nisam ja ispratila sta se to desavalo samo sam potvrdila da rec 'polovnjaca' nije uvredljivo jos kao je ocuvana kao Jugo 45 ihhh nema lepseg komplimenta zato on meni klima glavom evo i za blesu mogu slobodno da kazem da je polovnjaca nece se ljuti jer je svesva toga
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: pittt,de si frendd Ma ne bio sam na putu do kuce,,,
|
|
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
БреДкасти, не можеш људе провоцирати и вређати а неочекивати исти аршин тј повраћај лоптице на истом `нивоу јесте да ти игноришеш моје присуство у кафани од како сам те ја јавно опоменула за вређање, ево данас ти се исто обија о главу, неможемо сви мислити исто нити се понашати исто... не можеш ми рећи да реч `половњача` означава у Хрватском језику позитиван смисао о Жени... Данас си на 3 или 4 поста написао да те провоцирају као Хрвата, ја прегледах целу данашњу преписку на Кафани и ниодког другог невидех пост да је било чији национализам доведен у питање, сада помињеш оца и мајку... ништа мени од тог вашег писанија, вас који се `познајете` пар година није јасно из разлога што само ви знате да ли је то ваша стара шала или подјебавање. С тога мислим да је ред да се мало позабавите међуљудским односима и поштовањем једно према другима јер ми који вас не познајемо страдамо како колатерална штета па самим тим и избегавамо долазак на форум.
С поштвањем свим форумашима
ПС Свако директно вређање форумаша с моје стране биће БАН па макар ми то на овој Србији било последње што ћу и урадити и написати.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
lepo preusmeren na drugi br
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ne tipkam dok vozim,jedino,pipkam kad vozim,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: lepo preusmeren na drugi br Kako na drugi broj,ajde ti pogledaj opet,mozda si nesto ti pobrkala,,,P
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750