| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Veoma si dobro pratio danas situaciju Cas,ali nisam primijetio da si reagirao kad su mi familiju spominjali forumasi pod nazivom Laya i Unter,znaci li to da i ti podrzavas to!?Da cujem,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nego se pravis grbav i mene komentiraš....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tako ako nemate cvrste argumente ne ulazite u polemiku,jer samo argumente priznajem,a ne nikava naklapanja,poluinformacije,pristranosti i sl.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ode Emma cim je cula za polovnjace,,hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
cekaj pit... zaista nisam primetio razloge koji su prethodili tvom uznemirenom stanju duha. nisam primetio iz razloga sto nisam citao. znas i sam da sam po defaultu na tvojoj strani uslovno receno jer si po pravilu sam protiv svih  ali nisam mislio na to i ti to znas. samo komentrisem tvoju naglu promenu raspolozenja nakon svega toga.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: cekaj pit... zaista nisam primetio razloge koji su prethodili tvom uznemirom stanju duha. nisam primetio iz razloga sto nisam citao. znas i sam da sam po defaultu na tvojoj strani uslovno receno jer si po pravilu sam protiv svih  ali nisam mislio na to i ti to znas. samo komentrisem tvoju naglu promenu raspolozenja nakon svega toga. Ma nemoj,sta bi se trebao isto ponasati prema onima koji mi familiju spominju gore vec receni,evo sad ti kazem,ako nisi kao citao,reci izrijekom da li osudes one koji mi spominju porodicu ili ne!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tvoju sutnju cu protumaciti kao slaganje s takvim forumasima,,,
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ooo pite ma sta ti je...? daj opusti se i budi kakav jesi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: ooo pite ma sta ti je...? daj opusti se i budi kakav jesi Ne izbjegavaj odgovor nego se izjasni!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo te opominjem da ces izgubite glasove za neko glasanje u takmicenju ovdje,pa sad ti odvagaj,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|