| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
casual je napisao: *Twilight* je napisao: Cas ništa pametno nećeš pročitati  procitao sve i ulogovao se ali sam morao da idem. zakljucio iz procitanog sledece... Pita kao da si hipnotisala opustila sa par upisa i jos ga takvog nisam video... pije ti vodu iz ruke  boemi pozdrav ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Kakve su ovo budalaštine!?
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pite ne ljuti se ali to je moj utisak
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: pite ne ljuti se ali to je moj utisak Molio bih da izneses argumente za gore izrečeno!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jer tako mozes imati utisak da sam izvanzemaljac,Alien,E.T,a dokaza ni u tragovima,,,
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
argumenti su tvoji upisi kao indikator tvog naglog promenjenog raspolozenja i sto si ozbiljan tako znaci nevera... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: argumenti su tvoji upisi kao indikator tvog naglog promenjenog raspolozenja i sto si ozbiljan tako znaci nevera...  Opet naklapas i nagađaš,molim te da izneses valjane argumente,,,ajde i ne okolisaj,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ko te diro danas,Piticu svi pricaju o tome m
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: ko te diro danas,Piticu svi pricaju o tome m Ma napali me i htjeli banovati zato sto sam tekao forumasivi pod nickom Laya da je polovnjača!?Opomenut sam pred iskljucenje a rechimo ta s nickom Laya nije ni opomenuta mada mi je spominjila familiju i to,sta reci pametnom dosta!!!!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ne nagadjam, video sam prethodne stranice... bio si ljut kao ris i fijuuuu amplituda je otisla u minus ne porici pite, tvoj moto je iskreno i otvoreno... Em, pit nam je emotivno dislociran
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: ne nagadjam, video sam prethodne stranice... bio si ljut kao ris i fijuuuu amplituda je otisla u minus ne porici pite, tvoj moto je iskreno i otvoreno... Em, pit nam je emotivno dislociran Na barataj izrazima za koje ni neznas sto znace,to prvo,drugo opet ti kazem orgument znaci nesto konkretno sto je izreceno s moje strane,ali uvijek obavezno vezano za kontekst izrecenog,i ne lupetaj sramotis se samo,,,
|
|
|
|
|
|
|
|