| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: čuj uvreda .. ma odakle da je to uvreda "polovnjača"? To je kompliment, meni kada bi reko ja bi se zahvalila Bravo Tw,hvala ti sto si me ti na bilo koji nacin podrzala,jer znam koliko i ti drzis do obitelji,,,kissss
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
to pitaj pittka gigi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
шта је бре ово БреДкасти јоште овде ццц даклеМ ми са којима неопшти треба да одемо сад јел де м ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Polovnjaca znaci zena koja je u nekoj srednjoj dobi,nije bas u cvijetu mladosti,moze a i ne mora biti udana,imati djecu i dr.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pitam koga god...jer vidim da se svi razumijete u značenje te riječi... Osjećam se neuko...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ma pitaj ti njega on je najpametniji
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Polovnjaca znaci zena koja je u nekoj srednjoj dobi,nije bas u cvijetu mladosti,moze a i ne mora biti udana,imati djecu i dr. S 30 godina nije u cvijetu mladosti? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
aj lepo kuckajte vi i razmatrajte sta je polovnjaca a ja odoh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sve je to u redu,ali drzim da kriteriji prema svima ovdje moraju biti isti,to je osnov svega,sto se danas pokazalo totalno drugacije gdje sam ja openut sto sam rekao jednoj forumasici da je polovnjaca a kad je ona meni uzvratila spomenuvsi moga OCA,nije ni opomenuta!!!!P kako zaboga!????
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
одок и ја да радуцкам ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|