|
| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: Za Viteza si premija,ali za mene bas i ne,,,iskreno za tebe sam dzek pot, preboli sto sam te pedalirala, preboli, budi musko jednom...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Sto je ku*ton psovka? to je samo stvar...kao i svaka druga... To ti ono što je tvoj otac trebao da stavi...to je moj emisljenje o tebi, izvini Zao mi je Lazo sto si pokazala svoje pravo lice,ove rijeci nisu za pohvalu,diranje roditelja,familije i ostalog,samo zato sto sam rekao svoje misljenje o tebi...nije to lijepo neeeee...
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Pitt prestani da provociraš više ili se piši kako dolikuje ili izadji sa foruma.Ovo ti je prva opomena
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Za Viteza si premija,ali za mene bas i ne,,,iskreno za tebe sam dzek pot, preboli sto sam te pedalirala, preboli, budi musko jednom... Jesi džak pot,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ja ti ne diram nikog, niti ga psujem niti blatim...a ti nastavi...pokazao si odavno kakav si..
Za tebe...ono o cemu možes samo da sanjas, preboli i peglaj dalje, ne vredjaj jer si povredjen...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobar dankiiiiiiiiiiiiić ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Maša je napisao: Pitt prestani da provociraš više ili se piši kako dolikuje ili izadji sa foruma.Ovo ti je prva opomena Mozes li mi reci di krsim pravila sve sam kopirao i Lazu i Viteza,molim Vas da mi to napisete,a onda cu vas ja podsjetiti sta su oni pisali!Hvala.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I ne koristite kao vlas da se obracunate samnom radi privatnih razloga ili zato sto sam Hrvat!!!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja se raspravljam i nikoga ne vrijedam,a ako kazem nekoj zenskoj da mi se ne svida onda vrijeđam,a ona meni ako spomene oca to je u redu!!!!!!!!Pa kako,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ili ovaj Sestru i Majku,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 406 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|