|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: losa ti je analiza zali Boze tvojih godina provedenih na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma daj,ajde ti reci tko se bolje svada od vas....!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma nece grom u kompjuter a u tebe,nista ne garantiram,,,hahahaah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
za znati se svadjati treba biti i pametan znas ono kad ti izgovoris 1000000000000 recenica a neko te samo jednom sasjece u korijenu msm da je tu konkurencija izmedju Laye, Tw 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma nece grom u kompjuter a u tebe,nista ne garantiram,,,hahahaah i tebi je to smjesno recimo da me ubije grom ti bi na to ono tvoje BUAHAHAHAHAHA
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma nece grom u kompjuter a u tebe,nista ne garantiram,,,hahahaah i tebi je to smjesno recimo da me ubije grom ti bi na to ono tvoje BUAHAHAHAHAHA Ma nece grom u tebe jer peres kosu s samponom od kopriva,,,hahahaahh
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ti od bundeve
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: za znati se svadjati treba biti i pametan znas ono kad ti izgovoris 1000000000000 recenica a neko te samo jednom sasjece u korijenu msm da je tu konkurencija izmedju Laye, Tw  Ma ne moze se istina sasjeci nije istina djetelina,,,a ovo treba biti pametan,to vjerojatno mislis na Lazu i Tw,e nek si im rekla,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma nece grom u kompjuter a u tebe,nista ne garantiram,,,hahahaah i tebi je to smjesno recimo da me ubije grom ti bi na to ono tvoje BUAHAHAHAHAHA Ma nece grom u tebe jer peres kosu s samponom od kopriva,,,hahahaahh Pa da zato mi glava ko tikva,ali ima u njoj kostica,o daaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
znas ono kad ti izgovoris 1000000000000 recenica a neko te samo jednom sasjece u korijenu ne nego uopsteno kazem kontare lipa mare ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: znas ono kad ti izgovoris 1000000000000 recenica a neko te samo jednom sasjece u korijenu ne nego uopsteno kazem kontare lipa mare ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma nemoj ti meni opcenito,,hahahahah,ma kesu lupnite al ih volim,,,,ihhihihihihi,znas u jednom periodu obje su bile zacopane u mene,to sam doznao nedavno,,,,hiihhiihhi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 349 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|