Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ema --3 ASG---2 GiGi---1
Zex-----3 Mojne--2 Mad----1
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ASG---------3 nikita-------2 najgora----1
zeleni----3 boss-----2 mmm----1
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
GiGi - 3 Andjeo sa greskom - 2 Emanuella - 1
Bradpresto Pitt - 3 Zika - 2 Zeleni zub - 1
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Senka 3 Iskra 2 Nikita 1
Vuja Kojic 3 Macak 2 Naopak 1
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jbt jos nisam pobjedila nema smisla stvarno morat cu da se skinem ili svoju sliku da stavim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Marina 3 Iskra 2 Megi 1
mmm 3 Trile 2 Radisav 1
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
da va ja nesto pravo kazem glasanje za prvu nedelju je davno gotovo, a kako nije bilo glasova, ja sam to produzila vidim da to slabo ide pa sam stala
to je bilo pod jedan, sad pod dva je, da vratite stranu kad glasate i vidi kako i za koga se glasa i za koga ne možete da glasate, to nije tesko, vi bacite glasove i aj, niti gledate za koju nedelju, ni mesec, ni ponudjene ni za koga ne smeta i onda ja idem za vama i gundjam, saljem pp u kome pise prepravi i slicno...
ne može to tako
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
aj onda izbrisi ja da se vracam ne mogu..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vidis, o tome pricam ali ti si dobro glasala...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: vidis, o tome pricam ali ti si dobro glasala... e svaka mi cast..da i ja ubodem nesto
|
|
|
|
|
|