| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Шта пију... девојке, овдашње? Ево малог избора. Само, не претерујте. Неке после не знају шта раде. Све се исполивају...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iju, sta radi ova? greota pićeta, mogla je tako i sa vodom, rasipnica! Čima M, mahiiiiiii
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Za mene ovaj plavi koktelčić...  A ova dolje ne zna da je kriza... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Imam pitanje...što predstavljaju ovi silni bot-ovi po forumu?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
meni ovo braVon lici na pelin, ja cu toj no ice no lemon, thank you
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Само се послужите. Зовите ако хоћете још. Идем да се сиграм... Љубим вас, девојке! ![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
jedan ti je sa googla, jedan sa bing, jedan sa yahoo-a...dodju, malo prosetaju, pregledaju, pokupe podatke o sadrzini foruma, onda ti na osnovu onoga sto su pokupili daju rang u pretrazi, gledaju ima li sta zabranjeno i tako to...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Aha...čudo jedno... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ljudi...moram vas napustit...stigla mi sestra s taksijem ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) ...slijede mali ženski razgovori... Vidimo se sutra... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Куноћ, мала! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|