|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Žena došla u prodavnicu kućnih ljubimaca i tamo vidi veoma jeftinog, divnog papagaja. - "U čemu je štos?" - "Ah, znate, taj papagaj je živeo u javnoj kući, ko zna šta je tamo naučio." Ženi to nije smetalo, i kupila je pticu. Čim ju je donela kući, ptica počne: - "Nova kuća, nova Madam." Dama se nasmeje i sačeka ćerku. Papagaj odmah počne: - "Nova kuća, nova Madam, nova devojka." Nastave svi da se smeju, kad eto ga i muž. - "Nova kuća, nova Madam, nova devojka, zdravo Stevo!" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
PRESRETNUTI RAZGOVORI
* 22:00h Dačiću zvoni mobilni.*
N.N.: Vulin se vratio. DAČIĆ: Sranje! Sranjeeeeeeeeee! Ko je Vulin? N.N.: Onaj klempavi... DAČIĆ: Onaj što nam je smetao na pregovorima? N.N.: Da... DAČIĆ: U jebote... ko ga je vratio? N.N.: Vučić. DAČIĆ: Aca? Šta mu bi? N.N.: Kaže, tražili Srbi sa Kosova da vrati Vulina... DAČIĆ: Otkud sad Srbi na Kosovu? Zar to nismo rešili? N.N.: Ne znam... šta da radimo? DAČIĆ: Hm... Ništa. Kao i do sada. Ponašamo se kao da taj.... N.N.: Vulin? DAČIĆ: Da. Vulin. Kao da ne postoji... N.N.: Ali postoji... DAČIĆ: Ma, da... a Kosovo je Srbija... ajde, molim te...
*22:09h Vučiću zvoni mobilni.*
DAČIĆ: Aco... VUČIĆ: Ko je? DAČIĆ: Ivica... VUČIĆ: Ko? DAČIĆ: Dačić, **bem te! VUČIĆ: A... što sam te zvao? DAČIĆ: Ma, ja sam tebe zvao! VUČIĆ: Aha... kaži... DAČIĆ: Vulin se vratio! VUČIĆ: Ko je to? DAČIĆ: Vulin, bre! Onaj klempavi... VUČIĆ: Onaj što nas je ometao na pregovorima? DAČIĆ: Ma, da... VUČIĆ: Koji idiot bi njega vratio? DAČIĆ: Kažu da si ti... VUČIĆ: Idiot? DAČIĆ: Ne, bre, nego da si ga ti vratio! VUČIĆ: Hm... ne znam... čiji je on čovek? DAČIĆ: Ne znam... svi ga se odriču... VUČIĆ: Šta predlažeš? DAČIĆ: Pravimo se blesavi... VUČIĆ: Super. Hoćeš jedan Hamer? DAČIĆ: Neću... to troši mnogo... VUČIĆ: Da... u pravu si... čekaj... što sam te zvao... DAČIĆ: Ma ja sam tebe zvao, **bem te! VUČIĆ: Aha... ajde onda... DAČIĆ: Ajde...
*22:20h Vučiću zvoni mobilni.*
VULIN: Ja sam. VUČIĆ: Koga sam zvao? VULIN: Ja sam zvao. VUČIĆ: Aha... jesi čuo da se vratila ona budala? VULIN: Koja? VUČIĆ: Onaj klempavi... VULIN: Koji? VUČIĆ: Onaj... **bem ga... kako se zove... VULIN: Aleksandar? VUČIĆ: Ne, ja sam Aleksandar! VULIN: Vulin? VUČIĆ: Ne, Vučić... VULIN: Ja sam Vulin. VUČIĆ: Koji? VULIN: Aleksandar. VUČIĆ: Da? VULIN: Pa... ja samo htedoh da se zahvalim... VUČIĆ: Što? VULIN: Pa što ste me vratili... VUČIĆ: Kažu da sam vratio nekog klempavog... VULIN: Pa, da. Ja sam... klempav. VUČIĆ: Koga sam ja zvao? VULIN: Ja sam zvao. VUČIĆ: Hoćeš Hamer? VULIN: Ne bih... VUČIĆ: Pa, da... to troši... VULIN: Eto, da vas ne davim... VUČIĆ: Ok.
*22:45h Vučiću zvoni mobilni.*
TOMA: Aco... VUČIĆ: Ko je? TOMA: Ja sam... VUČIĆ: E, Tomo... TOMA: Imaš neki Hamer za mene... VUČIĆ: Imam, ali troši u tri pičke materine... TOMA: E, jebiga... VUČIĆ: Jesi čuo za Vulina? TOMA: Ko je to? VUČIĆ: Onaj... klempavi... TOMA: Šta mu je? VUČIĆ: Vratio se. TOMA: A gde je bio? VUČIĆ: Nemam pojma. Kažu da sam ga ja vratio... TOMA: Pa što si ga vratio? VUČIĆ: Nisam. Nisam ni znao da ga nema... TOMA: Pa, gde je sad? VUČIĆ: Ne znam. Hoćeš Hamer? TOMA: Neću. Troši u tri pičke materine... VUČIĆ: Odakle ti to? TOMA: Ti si mi rekao... VUČIĆ: A, da. Dobro... izvini što sam te zvao ovako kasno... TOMA: Ja sam tebe zvao... VUČIĆ: Aha. Onda ok.
*22:55h Vulinu zvoni mobilni.*
MRKONJIĆ: E, 'de si, nataknem te na k***c! VULIN: Evo... vratio sam se... MRKONJIĆ: Čuo sam... šta planiraš? VULIN: Evo, krenuo da legnem... MRKONJIĆ: Ma, **bem te klempavog! Pitam te šta planiraš politički... VULIN: Pa... kao i do sad... MRKONJIĆ: Znači... ono tvoje... sereš, a ništa... VULIN: Pa.... da. MRKONJIĆ: Odlično! Oće' da dođes na koncert? VULIN: Koji? MRKONJIĆ: Neki, **bem li ga... pevaće Ana... VULIN: Koja Ana? MRKONJIĆ: Moja, bre, **bem te u ta usta žvalava! Bekuta! VULIN: Pa, ne znam... može... MRKONJIĆ: Nego, čuo sam da te je Aca Vučić vratio... pa, reko, vidi da mi da jedan Hamer za Anu... VULIN: Ali, to ti troši u tri pičke materine... MRKONJIĆ: Znam... samo na šminku mi izvuče soma evra mesečno... VULIN: Mislim na Hamer... MRKONJIĆ: Ma bole me i za to k***c... VULIN: Pitaću Vučića... MRKONJIĆ: Ajde leba ti... značilo bi mi... VULIN: Važi...
*23:00h Vučiću zvoni mobilni.*
VULIN: Izvinite što zovem kasno... VUČIĆ: Ko je? VULIN: Aleksandar... VUČIĆ: Vučić? VULIN: Ne, Vulin... VUČIĆ: Da, da... ja sam Vučić.... a ti si... jes ti onaj klempavi što sam ga ja vratio? VULIN: Da. VUČIĆ: A što sam te vratio? VULIN: Pa... tražili su Srbi sa... VUČIĆ: Dobro, dobro... a gde si ti uopšte bio? VULIN: Pa tu sam ja sve vreme... VUČIĆ: Pa odakle sam te ja onda vratio? VULIN: Ne znam... Nego, hteo sam da vas zamolim nešto... VUČIĆ: Kaži... VULIN: Gospodin Mrkonjić je zamolio da mu date jedan Hamer za onu njegovu... VUČIĆ: Koju? VULIN: Anu... VUČIĆ: Pevaljku? VULIN: Da. VUČIĆ: Uh, to troši u tri lepe pičke materine... VULIN: Ali je dobro vozilo... VUČIĆ: Ma mislio sam na pevaljku... VULIN: A ja na auto... VUČIĆ: Drkaš na auto? VULIN: Ne, ne... ja ne drkam... skoro uopšte... VUČIĆ: Ma, drkaj slobodno... VULIN: Dobro, drkaću. VUČIĆ: Ajde, sad idi i... drkaj.
*23:10h Mrkonjiću zvoni mobilni.*
MRKONJIĆ: E, ko je? VULIN: Ja sam, Vulin... MRKONJIĆ: E, šta bi, **bem te klempavog? VULIN: Zvao sam Vučića! MRKONJIĆ: I, šta kaže? VULIN: Mislim da je ono rešeno... MRKONJIĆ: Neće da me 'apsi? VULIN: Ne. Za Hamer... MRKONJIĆ: To mi reci, p**ka ti materina! VULIN: Pa, eto... on me baš ceni i biće to rešeno... MRKONJIĆ: E, pa, **bem te zvrndavog, baš si brz! VULIN: Ma, meni je drago da se tvoja žena obraduje... MRKONJIĆ: Što moja žena? Ja sam to hteo za Anu! VULIN: Pa... da... mislim... to sam mislio! MRKONJIĆ: Kad ga dobijam? VULIN: Ja verujem vrlo brzo! MRKONJIĆ: Ajde, fala ti! VULIN: Hvala vama... MRKONJIĆ: Što? VULIN: Onako sam rekao... MRKONJIĆ: Aha... ajde, id, u pičku materinu!
*23:15h Ani Bekuti zvoni mobilni.*
MRKONJIĆ: Ljubavi? BEKUTA: E, srećo... MRKONJIĆ: Kazi dragička! BEKUTA: Dragička! MRKONJIĆ: Dobićes ga! BEKUTA: Mmmmm... Večeras? Otkud to? Vijagrica? MRKONJIĆ: Ma, ne k***c... Hamera! BEKUTA: Ju? Otkud? MRKONJIĆ: Sredio sam preko Vulina! BEKUTA: Ko je to? MRKONJIĆ: Onaj klempavi... što se vratio... BEKUTA: Ne znam ga... MRKONJIĆ: Ma nema veze, srećice... a za vijagricu... možemo da sredimo.... IH, DA SI MI TU, KAKO BIH TE NATAK'O... GDE SI? BEKUTA: Pa, tu sam, u kuhinji, pravim večeru... ne znam što me uopšte cimaš telefonom kad te čujem do ovde koliko se dereš... MRKONJIĆ: A ti si u kući? Dobro. Ništa onda.
preuzeto sa viceviforum
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
NEVOLJE SA KORISNICIMA MOBILNIH TELEFONA
Eh, da, tako je to kad radite u mobilnoj telefoniji pa imate posla sa svakakvim klijentima.
Ja sam dobio poruku: POZOVITE BROJ ZA NEZAVISNU CRNU GORU. Ja sam taj broj nazvao i sad ne mogu vise nikoga da dobijem - A koji ste broj zvali? - *33*0000#OK (sifra za zabranu odlaznih poziva) ------------------------------------------------------------- - Imate li broj Mila Djukanovica? - Ne. - A Filipa Vujanovica? - Ne, ni njegov nemamo. - NE!?... Mora da su na pripejd... ----------------------------------------------------------------- - Mogu li te zamolit` ka` sestru, da mi pomogneš: da mi provjeriš koga je sinoc zvao ovaj broj ........, to mi je momak, znaš, pa sumnjam da me vara... ----------------------------------------------------------------- - Da vam prijavim uznemiravanje od sekretarice: uznemirava i javlja se kad god neko pozove! ------------------------------------------------------------------- - Molim ve da vi saopštim jedno saopštenje: ima jedan broj što me stalno zivka i prica mi svašta bezobrazno, sramotno i vuglarno. Molim ve da mi taj broj skrajnete!
Conopljanews
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
K: Dajte mi broj Predraga Bulatovica, onoga politicara! O: Nema prijavljen broj. K: Chu, nema prijavljen broj , ili nece da ga da, jer, ako se boji od svoga naroda... (prekinut od strane operatera) O: Nema uopste prijavljen broj kod nas. Pozovite 9898 - Promonte, mozda tamo ima registrovan broj. K: Chu Promonte. Nema on broj tamo, on je iz SNP ! --------------------------------------------------------------------------------------- -Bio sam na poštu, i receno mi je da je moj broj NEPLATIV za ovaj mjesec... Jeste li mi to napravili kakav USTUPAK, ili šta ? ----------------------------------------------------------------------------------- - K: Dijete je diralo telefon, i sve pobrkalo.... - O: Što ste davali djetetu telefon ? - K: A, znaš kakava su ti ova današnja deca – nit pitaju, nit traže, no sami uzimaju , moja ti..... ---------------------------------------------------------------------------------------- - ... Cini mi se da je izmedu mene – kao mene ; i Vas – kao Moneta, došlo do izvjesnih manjih nesporazuma. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ja bih da uplatim roming, pa me interesuje za koliko se, otprilike, vremena on potroši ?- Moj otac je iskljucen, jer nije placao racune za mobilni..... Po tom pitanju bio je prilicno statican. Conopljanews
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
- Je li moj broj TRAJNO ZALEÐEN ? (jeli raskinut ugovor – prim. ) -------------------------------------------------------------------------------------- - ...Ma, ne cudim se ja što sam NAKRKO sto maraka na racun.: ZVR TAMO, ZVR VAMO....NAKUPI SE TO ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------- - K: Ja sam u jedno selo pokraj Rožaja, a telefon mi je blokirat...Šta da radim ? O: Najbolje da ga odnesete kod našeg «dilera» u Rožaje... K: A, necu tamo bogomi ! Svaki put mi UZIMLJU po 5 maraka kad mi NAMEŠCU telefon ! ------------------------------------------------------------------------------------------------- -K: ... Vele, da se u moj poziv ukljucuje neko drugi. O: ...Ne razumijem Vas...kako to mislite – neko drugi ? O: Eh, kako....Fino! : kad neko zove, razumiješ, mene – ukljuci se nekakva žena i veli da je vaša sekretarica.... --------------------------------------------------------------------------------------------- -....Dodilo mi je da ga bacim !!!!(telefon-prim.) ....Malo, malo, pa se SAM OD SEBE ISTULI, a kad pritisnem DUGME NE – da ga ukljucim, onda - SIMS PRESIMS !!! ( « sim not present » - neispravan aparat prim.prev.) Conopljanews
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
- Eeeee, moja gospodo ! Da je u moje vrijeme postoja OBICNI, ŽICANI TELEFON, a KAMO LI MOBILNI, ja bi danas bio INŽENJER U PENZIJU, a ne ELEKTRICAR U PENZIJU! -------------------------------------------------------------------------------- - Ee, ove vrucine, oci gore... A kako ce mi radit` mobilni ka ni ja ne mogu da radim??? ---------------------------------------------------------------------------------------------- - Ja nisam placao racune, to je tacno, i vi ste mi slali opomene - i to je tacno. Ali, ja sam se strašno uvrijedio kad ste mi iskljucili telefon!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- - Moj sin je patio 2-3 mjeseca zbog racuna za mobilni: radio je fizicke poslove - kažnjavao sam sebe da bi platio. A ja, majka rodena, to nijesam znala, evo do danas, pa dodoh da mi spasite dijete! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Dobar dan, jeli to Promonte? - Ne, dobili ste Monet. - Dobro, dobro, pa Monet mi je i trebao...- Imamo prijatelje na Kosovo, oni imaju novi Alkatel francuski, koliko košta 1 minut? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Bi li mogao sa 6 feningi da pošaljem poruku?
Conopljanews
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
Ljudi stvarno znaju da postavljaju glupa pitanja. Ako želite da im doskočite, onda ste na pravom mestu.
JELI TVOJA ŽENA UDATA ILI NIJE? - Ne znam, ja sam treća smena.
JEL BILO KIŠE PROŠLE NEDELjE? - Neznam, nije dolazio poštar.
JESI LI PREMOREN? - Nisam. Samo su ni kolena došla do prepona
SLUŠAŠ MUZIKU, A? *Ne, nego gledam radio u boji!Ne, nego su mi uši malo klempave, pa ih presujem ultrazvukom! *Ne, nego hoću svoj anfas da preoblikujem u profil! *Ne, ovo su mi samo podupirači za mozak! *Ne, nego mi je na glavi, dok sam spavao, jedan leteći tanjir sneo mladunče! *Ne, nego mi je ušla buba u uvo, pa sam je osudio na doživotnu robiju! *Ne, ovo su mi štitnici protiv glupih pitanja, ali su izgleda, eto, sa greškom, pa ipak propuštaju!
ZAR SI VEĆ OĆELAVIO? *Ne, to mi je ploča za korišćenje solarne energije! *Ne, samo sam filmu 'Kosa' pozajmio naslov! *Ne, to je samo početak mog intelektualnog striptiza! *Ne, to mi je samo frizura u negativu! *Ne, nego mi se kosa digla od straha, ali malo previsoko pa se nevidi! *Ne, nego, eto, naišla neka suša! *Ne, samo mi kosa raste naopačke, unutra!
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
JE LI OVO NUDISTIČKA PLAŽA?
*Ne, samo su se svukli jer ih žuljaju cipele! *Ne, ovo je međunarodna izložba kožnih proizvoda! *Ne, to su manekeni jedne fabrike konfekcije koja je bankrotirala! *Ne, to su samo gole istine na dve noge! *Ne, to je samo mala porcija mešanog mesa! *Ne, oni su samo gologlavi do pete!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
citala sam ovo na morbidnjacima ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|