| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Otkud znam jesam li ljubomoran,koji su simptomi,,,, Nisam mislila ljubomoran na prijatelje...već ljubomoran u ljubavi... Jedan od simptoma je da optužuješ djevojku/ženu da te vara ako samo malo duže priča s nekim tipom... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] a naopaki moras drugim zenskima tako tepat ma jock...vas dve ste mi zapale za oko
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma ja sam samo ljubomoran na pametnije na sebe,dakle nisam,,bauhaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...ajooj je l zapele za kraj oka kao musica u letu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] a naopaki moras drugim zenskima tako tepat
Da, da...onim dvjema za koje je Pittko zainteresiran... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Otkud znam jesam li ljubomoran,koji su simptomi,,,, Nisam mislila ljubomoran na prijatelje...već ljubomoran u ljubavi... Jedan od simptoma je da optužuješ djevojku/ženu da te vara ako samo malo duže priča s nekim tipom...  A to u ljubavi,,hihihih,jedna moja bivsa je dugo pricala s nekm tipom i jos dan danas prica,,jel to,,,hihih
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] a naopaki moras drugim zenskima tako tepat
Da, da...onim dvjema za koje je Pittko zainteresiran...  Lepo sam rekao vas dve ste mi zapale za oko i to za centar oka Megi, ne za krajicak
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Cekaj jel ja mogu promijeniti horoskopski znak,jel se to moze srediti,da mi daju neki neljubomorni znak,,,,hihihih
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ajooj naopaki pa jedino ti mogu dati savjet da podhitno ides kod Pitta na savjetovanje ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt tebi sada preovladjuje podznak
|
|
|
|
|
|
|
|