| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: Gigi vidi se da to tebi lako ide ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Za sada ide da...ma ja dosta brzo pamtim pa tu imam sreću... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pazi zlato,bitan je razlog zbog cega gledas a ne sta gledas,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde Pittko...molim te...pa narodnjake ne možeš izbjeć da i hoćeš...po svuda ih puštaju...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa gledas one tip top pjevacice voditeljke ne gledas sigurno Sasu Popovica Gigi svaka cast kad te ne mrzi ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bogme nisam primjetio da ih pustaju bar u Zagrebu,mozda ja idem u krive kafee,,hihihih,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gigi ti si sada najmladja na forumu ja vise nisaaaam smrc smrc ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Za Zagreb ne znam...al kod mene ih puštaju..a znaš da smo mi prvenstveno rokerski grad... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma kakve pjevacice,nego steta nekih dobrih glasova,pa to je za pop i rock,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: Gigi ti si sada najmladja na forumu ja vise nisaaaam smrc smrc ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zar nema nikog mlađeg od mene? ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) Auuu...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Za Zagreb ne znam...al kod mene ih puštaju..a znaš da smo mi prvenstveno rokerski grad...  Nemam pojma,ali nisam primjetio da ih negdje pustaju,mozda poslije u zoru,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|