Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
sine brute,reci ti meni sta me ocekuje sutra
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Emanuella je napisao: sine brute,reci ti meni sta me ocekuje sutra ...sutra tje jedan stariji cika date vodi na karadjordjevu sniclu... ...samo pazi da ti ne ponudi i bonu..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
a sniclu da privatim? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
javlja mi se da se pojavio tebra jel tako ili ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: a sniclu da privatim? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ...meso uzi..a bonu daj nekome da sishe..  ... ...ne sad zbilja... ...javlja mise datje sutra dimasj vrlo jako i nista manje veoma uspesan radni dan... ...tose sto se poslovnog plana tice..a za piche tje popricekas..msm dasu ti svi planovi za njojzi vezani za dan kasnie..  ... ...elem..sve sto ti ponude..uzi i ne pitaj mnogo..posle razmisljaj o posledicama..ako ih uopste i bude bilo... ...cenim datje ti priati odmor u nekom ugostetljskom objektu shire namene..ako dobies neku ponude take prirode..recimo u nekoi prirodi..  ..privati obavezno... ...msm dasam bio iscrpan ovai put..  ...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
haha, inspiracija kao i uvek...ne znam sta bi kazO, ali mi je nedostajalo malo ovih, ovakvih,tvojih redova Ema, ne muvam ga, samo hvalim, a ti se priVati 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...rokana uho moe chakarasto..  ... ...mi kacmo se muvali..time munula shtosom medj rogove..ia osta smuvan za navek..  ...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
u sunce moje nakrivljeno ![[ljubavi.gif] [ljubavi.gif]](./images/smilies/ljubavi.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...a jesam malo0 nakrivo..elde..  ... ...da prostish..kodame neko turio na krivak..  ...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
nesi brej, al necu da ti reknem