Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Mozda ti je i ovo lepo dete rod ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Hehehehe, znao bih da jeste... A cije je to dete, ako nije tajna?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
iz kraja.... a valjda tatin i mamin... nisam ga pitala da li je jos neciji ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Twilight...super su ti slikice... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e jesu dobro da to dete ne dolazi na forum inace bih ga saletalii ovde ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A stvarno lici na Vuka kostica, bas.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Megi imam dojam da bi se ti prijavila da dadiljaš to dijete... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ne , ne .
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Faza poricanja... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
kako si me provalila Nego , da se mi vratimo na oblake gdje su slike kod mene tmurno nigdje oblaka Faza: skretanje sa teme ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bit će oblaci...samo kad popratim sve njihove mijene... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) počela sam slikati i oblake nad kampusom... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|