|
Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
A sto nocna mora samo zena? Zar mislis da se muskarcima ne dogadja da budu "iskorisceni" za samo jedan snosaj, pa ondaK odbaceni ko pocepane najlonke?
Slazem se sa tobom, nikada se ne zna da li ce to biti samo na jednu noc.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kod nocne more sam mislila na onih 10 minuta  Mislim da im se dogadja..ali rijetko. Nisu oni u vecini oni koji se nose emocijama...nije bezveze zenama teze upustiti se u ovakav cin nego muskarcima. Cinjnica je da je veci broj zena koje u ovakav cin ulaze sa ocekivanjima i osjecajima...i koje ocekuju da to nije samo za jednu noc..kod muskaraca uglavnom ne postoje ocekivanja, on ebe sada i ne misli o onom sutra. Naravno nije pravilo...ali je u vecini.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
casual je napisao: Nije soso neophodno biti u trendu... Lepo se skockas i odes u provod. opustis se zezas se i ako bude srece da ti se neko dopadne i on ti pridje ume da te zaintrigira, pogodi te u sridu i sta fali zasto ne prihvatiti ako zelis? ne mislim konkretno na tebe vec generalno... Znam da mislis generalno,ali ja jednostavno ne bih mogla ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) .To sto mi se dopao ne znaci da bih snjim odmah seks.To kod mene znaci da zelim bolje da ga upoznam,a ne da mu posluzim kao recka za tu noc kojom ce se sutra hvaliti.I zaprepasti me ponasanje pojedinih muskaraca,koji smatraju da je neposteno zavlaciti ga,zamisli,celo vece(cuj napora koji je on ulozio) a na kraju nista..
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A sto on tebi ne bi mogao biti recka... ? Msm zasto polaziti od stava da je on taj koji je iskoristio zenu..zasto ne bi zena mogla biti ta koja ce njega iskoristiti. Pa potrebe su iste..ne razumijem...ima li to veze sa staromodnim konzervativnim razmisljanjima na nasim prostorima ili je nesto drugo u pitanju ? Razumijem cinejnicu da zena nece jer nije taj tip...ali ne razumijem stav, 'ja bih, privlacan mi je, ali cu mu biti samo jos jedna recka'... Ko kaze da on sutra ne bi zelio nesto vise, a ne samo staviti recku..ali ti si ta koja ne zelis..!?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Ne znam..verujem da ,recimo kod mene,ima veze sa pogledima na seks. Ne dozivljavam ga kao sport,vec kao deo bliskosti sa tom osobom.A tu bliskost ne mogu ostvariti nakon nekoliko sati.Valjda smo svi razliciti..
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
O cemu oni pricaju.Umesto da nocu spavaju ili citaju neku lepu knjigu,oni ko neke nezasite zivotinje.Misle o sexu na jednu noc.Kud ide ovaj svet.
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Правила за секс на једну ноћ Ако мислите да је то авантура која се не планира, можда сте донекле у праву, али ових пет правила треба имати на памети... Увек имајте заштиту са собом Немојте се ослонити на то да ће он имати кондом. Постоји могућност да неће и да ћете се упустити у незаштићен однос. И никада му немојте допустити да вас убеди да заштита није потребна. Ако покуша, значи да нема најбоље намере и не би требало да спавате с њим. Не очекујте да ћете га поновно видети Ако одмах ускочите у кревет с њим, вероватно ће вас гледати као девојку за једну ноћ, а не девојку за везу. Мало веза је започело у кревету, па ако сте у потрази за везом, то није начин да је пронађете. Када се припремите да је то забава за једну ноћ, нећете бити разочарани ако то заиста и буде само једна ноћ. Будите отворени за експериментисање Ради се искључиво о забави и ужитку, према томе немојте бити скромни. Ако он жели да покуша нешто другачије, упустите се у експериментисање – ако вам се не свиди, гледајте на то као искуство више. И с обзиром на то да не познаје ваше тело, можда ћете морати да узмете ствар у своје руке – буквално. Немојте преспавати код њега Једном речју – непријатно. Маскара вам је размазана, а дечка не познајете. Осим тога, цела ствар око мажења може да буде поприлично збуњујућа. Много је боља опција отићи пре него што се нађете у ситуацији да морате ишта да објашњавате. Решите се кривице. Женама је тешко да себи допусте да уживају без осећаја кривице. Подсетите се да не постоји ниједан разлог да и жене не уживају у сексу за једну ноћ као што то раде мушкарци. Ако сте одлучили да се упустите у тако нешто, одлучите у старту да се нећете осећати кривима. И држите се те одлуке. преузето са medio.rs
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Секс за једну ноћ? Држите се ових правила Док је једнима неприхватљив, други уживају њему, а трећи желе да пробају али се плаше. Како год било, секс за једну ноћ ријетко кога оставља равнодушним. Иако се чини да је насумичан и без правила, она итекако морају постојати. Правило број 1: Понесите кондом Уколико планирате да урадите нешто помало неодговорно, побрините се да то не резултира новим чланом породице или заразом. Немојте рачунати на то да друга особа има заштиту, него се побрините да имате сопствену. Боље је да обоје имате кондом, него да га нема нико. Правило број 2: Средите стан Не морате гланцати сваки ћошак, али ако сматрате да постоји шанса да некога доведете у кревет, можда би било паметно да имате чисту постељину. Секс у соби која изгледа као џунгла и није баш превише секси, ма колико год били пијани. Правило број 3: Размислите два пута Срели сте згодног комшију, попили сте и сада планирате страствену ноћ? Колега с посла вам се учинио одличним избором? Ако икако можете, унесите мало здравог разума у секс који се више неће поновити. Уколико је ријеч о типу ког ћете касније сретати на дневној основи, можда је боље да то не радите... Правило број 4: Бирајте мјесто злочина Што значи да уколико не живите сами не можете код вас. Сигурно не желите да приуштите родитељима ситуацију у којој упознају чудног типа у боксерицама који у кухињи спрема доручак, нити им касније објашњавате да то није, нити ће бити ваш дечко. Правило број 5: Дефинишите шта радите Нема горег осјећаја него када се пробудите поред синоћне "грешке" која мисли да сте сада у вези. Будите јасни сами са собом. Ако таква веза касније прерасте у нешто више, нема проблема, али ако улажете било какве емоције у секс на једно вече, забава је уништена за обоје. преузето са glassrpske.com
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma sta jednu noc?! Mnogo je to! posle sexa,svako svoje gace na dupeta i aj kud koji mili moji Podrzavam!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mmmhhmmmm ..cijelu noc jednu noc
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|