| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
casual je napisao: ponekad Pite imam utisak da nas kolektivno sve zaebavas  Ma taman posla,nije tako...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
casual je napisao: ponekad Pite imam utisak da nas kolektivno sve zaebavas  Utisak te ne vara Casual samo si trebao ranije da ga steknes.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahahhaah,ode i Gigica,pa sta je to danas odljev žena,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Naopak brate ako je njemu tako lepo neka ga... a nas nista ne kosta sad je hrabar ali cek kad mu dodju Em i Tw, ne sme da pisne... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Naopak brate ako je njemu tako lepo neka ga... a nas nista ne kosta sad je hrabar ali cek kad mu dodju Em i Tw, ne sme da pisne...  U pravu si,pogotovu kad me obe stisnu,,,hahaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Gigi najčešće ne otiđe, a da ne pozdravi...samo u iznimnim i iznenadnim situacijama...samo sam išla nešto prigrist...nisam danas još ništa jela... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tako je Gigi,ljubav ide kroz zeludac,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gigi zasto si mi neku vecer poslala sms da si u provodu na Kozu?!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
GiGi znas li ti da nam je Pit nesretno zaljubljubljen u jednu forumasicu duzi vremenski period  aj sad Pite 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: GiGi znas li ti da nam je Pit nesretno zaljubljubljen u jednu forumasicu duzi vremenski period  aj sad Pite  Naravno u više njih,i ti nesretno,to prznajem,,,hiihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
|