Ћао, девојке...
Искрице, као да си сметнула с ума да ђаци и студенти не воле да се питају како је у школи, да ли је прошао на испиту, коју је оцену добио и сл...
Није увек сјајно, и њима је тешко да својим пријатељима објашњавају разлоге, услове, околности...
Понекад се родитељи или пријатељи више ражалосте, код лошег резултата, а студет зна да то није ништа, да је изишао на блеф, само да испита систем испитивања или да види чему професор придаје пажњу... и да ће у следећем року добро положити...
То ти је. Искра, као кад би мене питала, како сам са здрављем или кад ћу да скинем тежину...
Знам да то људи питају из добре намере (мада има и оних других), али право објашњење захтева пажљивије образложење, за шта нема увек времена или није одговарајућа атмосфера, друштво...
Она ја кажем, па скинуо сам за годину-годину и по 30-40 кила, а онда тек нагрну да питају: А како? Реци ми рецепт!На ком институту си био...
Зато је боље такве ствари заобићи у јавности, а питати насамо, када то време и услови омогућавају...
Чекам да почнем да радим у сали... Јуче сам "погинуо" зато и нисам писао на форуму, нисам имао снаге... Ваљда ћемо овај посао окончати до петка... па ћу се одморити, наспавати...
Љубим вас девојке.
Идем. Дужност зове!
![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)