|
| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
ma nisam ja ljuta ... odakle ti to?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ok onda,sta ima kod tebe jel jos hladno vrijeme,jesenje!?
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
kao malohladno... vidim danas svi jakne samo ja kreten u kratkim rukavima neka temperatura udarila 'klimatericna baba'
kod tebe? e znas da sam negde ovde okacila tvoju sliku koju si mi davno poslao, ona sto si slikao oblake.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: kao malohladno... vidim danas svi jakne samo ja kreten u kratkim rukavima neka temperatura udarila 'klimatericna baba'
kod tebe? e znas da sam negde ovde okacila tvoju sliku koju si mi davno poslao, ona sto si slikao oblake. Evo ovdje se vec sprema ljepse vrijeme,a onda ce i kod vas sutra prekosutra,a ovo za oblake, ne sjecam se,pa nisam i ja slikao oblake kao Gigi i Megi,,,hahahahahah,a mozda i jesam,ali znas kad netko slika oblake,to je simbilicki znak da "živi u oblacima",prevedeno da je zaljublen,,,,hahaahahah
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: kao malohladno... vidim danas svi jakne samo ja kreten u kratkim rukavima neka temperatura udarila 'klimatericna baba'
kod tebe? e znas da sam negde ovde okacila tvoju sliku koju si mi davno poslao, ona sto si slikao oblake. Evo ovdje se vec sprema ljepse vrijeme,a onda ce i kod vas sutra prekosutra,a ovo za oblake, ne sjecam se,pa nisam i ja slikao oblake kao Gigi i Megi,,,hahahahahah,a mozda i jesam,ali znas kad netko slika oblake,to je simbilicki znak da "živi u oblacima",prevedeno da je zaljublen,,,,hahaahahah slikao si... secam se da si mi poslao na mail... ima tome godina i par meseci sto znaci da si i ti tad bio zaljubljen frend moram ici... vreme mi je za bajs... pisemo se kasnije ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: kao malohladno... vidim danas svi jakne samo ja kreten u kratkim rukavima neka temperatura udarila 'klimatericna baba'
kod tebe? e znas da sam negde ovde okacila tvoju sliku koju si mi davno poslao, ona sto si slikao oblake. Evo ovdje se vec sprema ljepse vrijeme,a onda ce i kod vas sutra prekosutra,a ovo za oblake, ne sjecam se,pa nisam i ja slikao oblake kao Gigi i Megi,,,hahahahahah,a mozda i jesam,ali znas kad netko slika oblake,to je simbilicki znak da "živi u oblacima",prevedeno da je zaljublen,,,,hahaahahah slikao si... secam se da si mi poslao na mail... ima tome godina i par meseci sto znaci da si i ti tad bio zaljubljen Važi Tw,pozdrav! frend moram ici... vreme mi je za bajs... pisemo se kasnije ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Evo onog Meginog pjevaca Ace,,,hahahahhah jbote koji grmalj,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A jest Aca faca,,,,hahahhah
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Dobro veče
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Толики свет.... А нико ништа не пише... Ајд барем нек пева... Лаку ноћ вам желим... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 457 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|