Potresan film o djevojci koja se bori s leukemijom...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
UtherPendragon je napisao:
raven odlican film ..slazem se sa zex
Još je sniman u Srbiji.
◄ The Raven (2012) Filming Locations Showing all 4 filming locations Novi Sad, Serbia Belgrade, Serbia Budapest, Hungary PFI Studios, Belgrade, Serbia (studio)
Ratings: 8.1/10 from 31,446 users Metascore: 82/100 Reviews: 104 user | 195 critic | 34 from Metacritic.com
Retko kada pišem o sadržaju filmova, ali ovo je jedno neverovatno ostvarenje francuskog govornog područja. Film govori o dvoje blizanaca koji posle smrti svoje majke traže istinu o njoj odlazeći na Bliski Istok. Doćiće do neverovatnog saznanja od koga će vam se zavrteti u glavi Od svih filmova koje sam gledao ovaj me je ''držao'' danima...
Žex...zaintrigirao si me posljednjim filmom...pogledat ću ga za vikend...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Ratings: 8.1/10 from 17,046 users Metascore: 79/100 Reviews: 80 user | 205 critic | 32 from Metacritic.com
Dokumentarni film o jednom pevaču kome se gubi svaki trag. Ovaj film dobio je oskara za najbolji dokumentarni film u 2012-oj godini. Svakako ćete uživati ako se odlučite da ga pogledate. Život piše drame - bukvalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu