Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa naravno da mozes kad ti je prazna glava
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Pa zar je tvoja glava prazna?Au,dete debil ,prazna glava,da pitas ti Vucica da ti pomogne.On je za sve.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
vidis da smo na istoj adresi tako da nije ni tvoja puna a ako mislis da je, neko te grdno slagao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Laza Lazarevic nikad ne laze.Cak mi poklonio i diplomu,i napisao:glava ti je puna.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jela visnje
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Igrao Grid 2
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ja igram left4dead deset dana ne mogu jedan nivo da predjem ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
casual je napisao: ja igram left4dead deset dana ne mogu jedan nivo da predjem ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Bolje igraj "Dead island riptide"
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
igrao sam FEAR i prosao je na svim nivoima. imao nocne more ali su prosle  ovu sam prosao ali na nivou expert sam zabagovao na prvoj fazi. deset dana se mucim uf...
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Slagao rubikovu kocku.Pa se iznervirao, pa je bacio kroz prozor, pa pogodio slucajnog prolaznika ,pa me on video, pa mi pretio prstom, ja njemu pokazo onaj "prst', a on me poslao u pm, ja njega nahranio sa onim sto se ne jede, a on izavio pistolj, a ja pusku, a on onda bombu, ja dinamit, on se skinuo, ja tu se malo zbunio, pa se i ja skinuo, pa on izvadio , dobro vec uveliko lupam, ovde cemo stati.
|
|
|
|
|
|