|
Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) fajt fajt joj deki ko curice ste jel sad sledi udaranje tasnicama po nosu
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jao Em, bem te, pokvari mi predstavu
smeta mi sto me stalno izbacuje, tj ne smeta mi ni to nego onaj deo gde moram da kucas pass opet i opet
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
LaYa je napisao: jao Em, bem te, pokvari mi predstavu
smeta mi sto me stalno izbacuje, tj ne smeta mi ni to nego onaj deo gde moram da kucas pass opet i opet AI roboform ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ne danas nego uopšte.Zašto nemamo topić gde ćemo komentarisati o modi,lepoti,razmenjivati iskustva o raznim proizvodima,nego imamo samo plasirano ono što je u trendu i u časopisima.Kad bih ja htela ostaviti neki komentar na modi ispod aktuelne haljine,to bi bio čist spam.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
šta će ti topić bolje topless ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Иначе ми на Форуму смета када `неко неког познаје`, када `неко параноише`, када се `неко љути`, када се изводе разноразни закључци на основу написаног у датом(обратити пажњу на болдовано!) тренутку, што наравно не мора да значи да онај/она који/а је то исто написала заиста и мисли, јер је у питању ДАТИ ТРЕНУТАК.... Такође ми смета, што се користе речи које имају вишеслојно значење, или особа које ју је написала нема појма шта иста значи, тешке речи ко громаде које се користе у `шали`, подјебавање које се такође назива шалом.... Разноразне конструисане и инсинуране ситуације, проЗивање како се ППеише, како неко неког `воли` а другог `неволи`, понашање ко да је форум нечија дедовина, Лажна брига за ово или оно, смета ми полтронисање, као и душеброжност за исти.... А највише ми смета то што дођем да се опустим, шалим, лупетам а наравно као по обичају нађе се лицемер који ће ме посаветовати да то тако нетреба, да обратим пажњу, еј пажњу! шта и како пишем, јер боже мој, моје реченице се неразумеју(а оне горе наведене су исправне ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) ), користим алегоричне појмове, наравно ћирилицу која је` трн у оку`, и што је још бољи пример, некористим `улични` пардон, свагдашњи речник. хммм.... и наравно да на истом треба глумити, носити маску, ни под тачком разно небити оно што јеси.... Шта ми је још за ових седам месеци засметало на форуму... да размислим... има тога, само треба срочити у реченицу која није паћеничка, која није реда ради написана, већ смислена целина свих тих `неких сметања`...хммм Да, највише ми сметају разноразне прозивке ко, шта, како, са ким/чим, чему.... а када се одговори истим или сличним тоном, онда се опет `фата за шалу, комику, спрдњу и остало.... о оговарању, подметању, смицалицама и осталим дибидус `дно` људским поривима нећу, јер ми је испод части и нивоа да се бакћем са тим и таквим (ај да кажем благим словима), малограђанским и турбофолкашким карикатурама.... Ето, ово је мени све засметало за ових седам месеци.... а сигурна сам да ће се неко наћи увређеним и `прозваним` што сам ово овако и на овај начин написала, наум је само рећи шта ми је била сметња.... толико...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: Иначе ми на Форуму смета када `неко неког познаје`, када `неко параноише`, када се `неко љути`, када се изводе разноразни закључци на основу написаног у датом(обратити пажњу на болдовано!) тренутку, што наравно не мора да значи да онај/она који/а је то исто написала заиста и мисли, јер је у питању ДАТИ ТРЕНУТАК.... Такође ми смета, што се користе речи које имају вишеслојно значење, или особа које ју је написала нема појма шта иста значи, тешке речи ко громаде које се користе у `шали`, подјебавање које се такође назива шалом.... Разноразне конструисане и инсинуране ситуације, проЗивање како се ППеише, како неко неког `воли` а другог `неволи`, понашање ко да је форум нечија дедовина, Лажна брига за ово или оно, смета ми полтронисање, као и душеброжност за исти.... А највише ми смета то што дођем да се опустим, шалим, лупетам а наравно као по обичају нађе се лицемер који ће ме посаветовати да то тако нетреба, да обратим пажњу, еј пажњу! шта и како пишем, јер боже мој, моје реченице се неразумеју(а оне горе наведене су исправне ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) ), користим алегоричне појмове, наравно ћирилицу која је` трн у оку`, и што је још бољи пример, некористим `улични` пардон, свагдашњи речник. хммм.... и наравно да на истом треба глумити, носити маску, ни под тачком разно небити оно што јеси.... Шта ми је још за ових седам месеци засметало на форуму... да размислим... има тога, само треба срочити у реченицу која није паћеничка, која није реда ради написана, већ смислена целина свих тих `неких сметања`...хммм Да, највише ми сметају разноразне прозивке ко, шта, како, са ким/чим, чему.... а када се одговори истим или сличним тоном, онда се опет `фата за шалу, комику, спрдњу и остало.... о оговарању, подметању, смицалицама и осталим дибидус `дно` људским поривима нећу, јер ми је испод части и нивоа да се бакћем са тим и таквим (ај да кажем благим словима), малограђанским и турбофолкашким карикатурама.... Ето, ово је мени све засметало за ових седам месеци.... а сигурна сам да ће се неко наћи увређеним и `прозваним` што сам ово овако и на овај начин написала, наум је само рећи шта ми је била сметња.... толико... tako je !  mada čitah dva reda ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Laya je stavila previše soli u virtuelnu sarmu
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Данас? Ништа. Тек сам дошао!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|