Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 00:15

Autoru Poruka
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 12:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

[handtaschenkrieg.gif] fajt fajt
joj deki
ko curice ste
jel sad sledi udaranje tasnicama po nosu

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 13:06
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

jao Em, bem te, pokvari mi predstavu

smeta mi sto me stalno izbacuje, tj ne smeta mi ni to nego onaj deo gde moram da kucas pass opet i opet

Vrh
MrPhact
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 13:13
rang
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44

LaYa je napisao:
jao Em, bem te, pokvari mi predstavu

smeta mi sto me stalno izbacuje, tj ne smeta mi ni to nego onaj deo gde moram da kucas pass opet i opet

AI roboform [migg.gif]

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 13:35
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Ne danas nego uopšte.Zašto nemamo topić gde ćemo komentarisati o modi,lepoti,razmenjivati iskustva o raznim proizvodima,nego imamo samo plasirano ono što je u trendu i u časopisima.Kad bih ja htela ostaviti neki komentar na modi ispod aktuelne haljine,to bi bio čist spam.

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 14:46
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

šta će ti topić
bolje topless [treptrep.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 15:30
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Иначе ми на Форуму смета када `неко неког познаје`, када `неко параноише`, када се `неко љути`, када се изводе разноразни закључци на основу написаног у датом(обратити пажњу на болдовано!) тренутку, што наравно не мора да значи да онај/она који/а је то исто написала заиста и мисли, јер је у питању ДАТИ ТРЕНУТАК....
Такође ми смета, што се користе речи које имају вишеслојно значење, или особа које ју је написала нема појма шта иста значи, тешке речи ко громаде које се користе у `шали`, подјебавање које се такође назива шалом....
Разноразне конструисане и инсинуране ситуације, проЗивање како се ППеише, како неко неког `воли` а другог `неволи`, понашање ко да је форум нечија дедовина, Лажна брига за ово или оно, смета ми полтронисање, као и душеброжност за исти....

А највише ми смета то што дођем да се опустим, шалим, лупетам а наравно као по обичају нађе се лицемер који ће ме посаветовати да то тако нетреба, да обратим пажњу, еј пажњу! шта и како пишем, јер боже мој, моје реченице се неразумеју(а оне горе наведене су исправне [nesvest.gif] ), користим алегоричне појмове, наравно ћирилицу која је` трн у оку`, и што је још бољи пример, некористим `улични` пардон, свагдашњи речник.
хммм.... и наравно да на истом треба глумити, носити маску, ни под тачком разно небити оно што јеси....

Шта ми је још за ових седам месеци засметало на форуму... да размислим... има тога, само треба срочити у реченицу која није паћеничка, која није реда ради написана, већ смислена целина свих тих `неких сметања`...хммм

Да, највише ми сметају разноразне прозивке ко, шта, како, са ким/чим, чему.... а када се одговори истим или сличним тоном, онда се опет `фата за шалу, комику, спрдњу и остало.... о оговарању, подметању, смицалицама и осталим дибидус `дно` људским поривима нећу, јер ми је испод части и нивоа да се бакћем са тим и таквим (ај да кажем благим словима), малограђанским и турбофолкашким карикатурама....

Ето, ово је мени све засметало за ових седам месеци.... а сигурна сам да ће се неко наћи увређеним и `прозваним` што сам ово овако и на овај начин написала, наум је само рећи шта ми је била сметња.... толико...

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 17:00
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Вучица je napisao:
Иначе ми на Форуму смета када `неко неког познаје`, када `неко параноише`, када се `неко љути`, када се изводе разноразни закључци на основу написаног у датом(обратити пажњу на болдовано!) тренутку, што наравно не мора да значи да онај/она који/а је то исто написала заиста и мисли, јер је у питању ДАТИ ТРЕНУТАК....
Такође ми смета, што се користе речи које имају вишеслојно значење, или особа које ју је написала нема појма шта иста значи, тешке речи ко громаде које се користе у `шали`, подјебавање које се такође назива шалом....
Разноразне конструисане и инсинуране ситуације, проЗивање како се ППеише, како неко неког `воли` а другог `неволи`, понашање ко да је форум нечија дедовина, Лажна брига за ово или оно, смета ми полтронисање, као и душеброжност за исти....

А највише ми смета то што дођем да се опустим, шалим, лупетам а наравно као по обичају нађе се лицемер који ће ме посаветовати да то тако нетреба, да обратим пажњу, еј пажњу! шта и како пишем, јер боже мој, моје реченице се неразумеју(а оне горе наведене су исправне [nesvest.gif] ), користим алегоричне појмове, наравно ћирилицу која је` трн у оку`, и што је још бољи пример, некористим `улични` пардон, свагдашњи речник.
хммм.... и наравно да на истом треба глумити, носити маску, ни под тачком разно небити оно што јеси....

Шта ми је још за ових седам месеци засметало на форуму... да размислим... има тога, само треба срочити у реченицу која није паћеничка, која није реда ради написана, већ смислена целина свих тих `неких сметања`...хммм

Да, највише ми сметају разноразне прозивке ко, шта, како, са ким/чим, чему.... а када се одговори истим или сличним тоном, онда се опет `фата за шалу, комику, спрдњу и остало.... о оговарању, подметању, смицалицама и осталим дибидус `дно` људским поривима нећу, јер ми је испод части и нивоа да се бакћем са тим и таквим (ај да кажем благим словима), малограђанским и турбофолкашким карикатурама....

Ето, ово је мени све засметало за ових седам месеци.... а сигурна сам да ће се неко наћи увређеним и `прозваним` што сам ово овако и на овај начин написала, наум је само рећи шта ми је била сметња.... толико...

tako je ! Slika

mada čitah dva reda [smehsmeh.gif]

Vrh
Radisav_Oluja
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 18:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07

Kom forumu?

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 20:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Laya je stavila previše soli u virtuelnu sarmu

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Sta vam je danas zasmetalo na forumu?  |  Poslato: 01 Jun 2013, 20:47
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Данас? Ништа. Тек сам дошао!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu