| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
GiGi je napisao: Casual...mi smo baš zaključili...da si ti uvijek dobro raspoložen...  Kako ti uspijeva?  egoisticno je reci da sam zadovoljan sobom svojim postupcima i nacinom zivota jel tako  salim se po prirodi sam takav, vedar i volim da se ljudi u mom okruzenju tako osecaju.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A trebala bih poć pisat rad...jučer jedan rad, danas drugi, sutra treći, u nedjelju opet uči za ispite...ima li kraja? Pa nema!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
casual je napisao: GiGi je napisao: Casual...mi smo baš zaključili...da si ti uvijek dobro raspoložen...  Kako ti uspijeva?  egoisticno je reci da sam zadovoljan sobom svojim postupcima i nacinom zivota jel tako  salim se po prirodi sam takav, vedar i volim da se ljudi u mom okruzenju tako osecaju. Egoizam je danas u trendu Cas ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
casual je napisao: GiGi je napisao: Casual...mi smo baš zaključili...da si ti uvijek dobro raspoložen...  Kako ti uspijeva?  egoisticno je reci da sam zadovoljan sobom svojim postupcima i nacinom zivota jel tako  salim se po prirodi sam takav, vedar i volim da se ljudi u mom okruzenju tako osecaju. E pa to je lijepo...treba nam više tako pozitivnih ljudi... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Jel to kazete da mi nismo pozitivni?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
casual je napisao: GiGi je napisao: Casual...mi smo baš zaključili...da si ti uvijek dobro raspoložen...  Kako ti uspijeva?  egoisticno je reci da sam zadovoljan sobom svojim postupcima i nacinom zivota jel tako  salim se po prirodi sam takav, vedar i volim da se ljudi u mom okruzenju tako osecaju. a di pečat ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: A trebala bih poć pisat rad...jučer jedan rad, danas drugi, sutra treći, u nedjelju opet uči za ispite...ima li kraja? Pa nema! kako si ovo na kraju lepo kazala Pa nema
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Iskra sto se krstis  Lazooooooo
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: GiGi je napisao: A trebala bih poć pisat rad...jučer jedan rad, danas drugi, sutra treći, u nedjelju opet uči za ispite...ima li kraja? Pa nema! kako si ovo na kraju lepo kazala Pa nema Samo dođoh do konačne spoznaje... Moram stvarno ić...jučer sam završila malo prije ponoći s radom...danas želim ranije... Vidimo se ekipo... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|