| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi je napisao: UtherPendragon je napisao: vi i ne znate da se ljubite Ma nakon ovakve uvrede neću nikad uzvraćat poljupce... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisi uzvratila ni onom ko te nije uvredio ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopak je napisao: Iskra je napisao: opaki šta ja to proČita ziFota ti jel ti to reče nema više poljubčići ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) a ti nisi ni videla kad te puk'o kissic malopre? ccc Hahahaha, da nane, dosta je vise cmakanja ionako niko ne uzvraca joPet sam bio čorav ne mogu da verujem ček se odalamim ( moram reči senki da mi nabavi taj smajli) evo drug moj ![[rolleyes_girl2.gif] [rolleyes_girl2.gif]](./images/smilies/rolleyes_girl2.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Jes nane bio je jedan kissic i za tebe iz a sve al dobro
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
UtherPendragon je napisao: sad one jedu svoje dupe..ali ostanimo dosledni naopacki ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
UtherPendragon je napisao: ti samo znas da stavis tu slamku i da cuclas Opet velim...bit će belaje kad te ja dohvatim... Naopak je napisao: Nisi uzvratila ni onom ko te nije uvredio ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Vas dvojica ste ekipa, molim lijepo... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Naopak je napisao: Jes nane bio je jedan kissic i za tebe iz a sve al dobro evo drug mir mir mir niko nije kriv ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ne popustaj naopacki oce da te prevari
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) hihihihih
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: UtherPendragon je napisao: ti samo znas da stavis tu slamku i da cuclas Opet velim...bit će belaje kad te ja dohvatim... Naopak je napisao: Nisi uzvratila ni onom ko te nije uvredio ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Vas dvojica ste ekipa, molim lijepo... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) Dobro, dobro Iskra je napisao: Naopak je napisao: Jes nane bio je jedan kissic i za tebe iz a sve al dobro evo drug mir mir mir niko nije kriv ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) Iskric sve u redu proletelo brzo pa se nije videlo....ljub UtherPendragon je napisao: ne popustaj naopacki oce da te prevari MA nema sad i da oce, kasno je
|
|
|
|
|
|
|
|