|
Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dnevnik jedne dame
Odmor na krstarenju (sama, bez muža koji je ostao da razvija biznis) Moj dnevnik… Dan 1. Spremna sam za ovo divno krstarenje. Ponela sam najlepše haljine. Tako sam uzbuđena! Moj dnevnik… Dan 2. Ceo dan samo bili na moru. Bilo je divno, videla sam nekoliko delfina i morskih kitova. Kako mi je divno počeo odmor! Danas sam srela Kapetana i učinio mi se kao zanimljiv. Moj dnevnik… Dan 3. Ceo dan sam bila na bazenu, ronila i igrala golf. Kapetan me je pozvao za svoj sto da večeram sa njim. Bila mi je to velika čast, bilo mi je ekstra. Vrlo je zgodan i zanimljiv muškarac. Moj dnevnik… Dan 4. Bila sam u kazinu i dobila 110 evra. Kapetan me je pozvao na večeru u svoju kabinu. Bila je to luksuzna večera, školjke, kavijar, šampanjac. Pitao me da ostanem sa njim i odbila sam poziv. Rekla sam mu da ne želim da prevarim muža.
Moj dnevnik… Dan 5. Ponovo sam isla na bazen i malo sam izgorela na suncu. Otišla sam u piano bar i tamo provela ostatak dana. Kapetan me je pozvao na piće, i veoma je ljubazan muškarac. Opet me je pitao da li želim da provedem noć sa njim i opet sam ga odbila. Tada me je uslovio, ako ne odem sa njim u krevet potopiće brod. Ostala sam skamanjena. Moj dnevnik… Dan 6. Danas sam spasila nekih 1.600 osoba… četiri puta!!! Tako sam srećna!
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
CV prijava za posao
Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve vaše kompanije, ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i zezanje. Funkcionišem po principu – kol`ko para tol`ko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u buli i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze izvršite na vreme, kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje. Nadam se da ofis ne počinje s radom pre devet, jer se teško budim. Radni dan započinjem velikom šoljom dobre crne kafe, pa očekujem da stoji na raspolaganju, kao i zalihe nesa i mleka koji će mi zatrebati negde oko podneva. Najdalje oko jedan ima najstrašnije da se smorim, pa bi mi prijao jedan muzički intermeco, po mogućstvu Madonna ili disko haus, da ujedno i odtancujem malo i razdrmam ukočene mišiće. cv1 Komunikativan sa prijatnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al` ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše. To što s vremena na vreme sklopite neki dil s Bosnom i Crnom Gorom ne čini vas ozbiljnom kompanijom. Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. Često mi se dešava da u radno vreme zapadnem u takozvani daydreaming pa vas molim da me ne prekidate naglo, možda budem usred neke genijalne zamisli. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite s testiranjima i tim HR budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom. Šta ne znam, naučiću, nisam debil. I, da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što moram da vas obavestim da to nije posao koji nudite. Iskreno Vaš,
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Muškarac i žena o braku Imaš dva izbora u životu: 1. Možeš ostati neudata i osećati se jadno 2. Možeš se udati i poželeti da si mrtva _______ Na nekom koktelu jedna žena kaže drugoj: Pa ti nosiš svoj venčani prsten na pogrešnom prstu? - Da, jer sam se udala za pogrešnog čoveka. _______ Neka žena dala je oglas u novinama: “Tražim muža”! Sledećeg dana stiglo joj je stotinu pisama. U svakom je pisalo: Možeš dobiti mog!!! _______ Kada ti neka druga žena otme muža, nema bolje osvete nego da joj ga prepustiš. _______ Život žene je nepotpun dok se ne uda. Posle toga je dokrajčen.udaja_zenidba _______  Klinac pita oca koliko košta ženidba? Otac- Ne znam, sine. Još uvek plaćam. _______ Sin pita oca: - Da li je istina da u nekim delovima Afrike muškarac ne poznaje ženu sve dok je ne oženi? Otac: Tako ti je, sine moj, u svim zemljama. _______ Jedna žena je govorila: Nisam znala za pravu sreću sve dok se nisam udala, a tada je bilo prekasno. _______ Brak je spoj mašte i inteligencije. Ako hoćeš da suprug pažljivo sluša svaku reč koju kažeš – pričaj u snu. _______ Muž govori prijatelju: Moja je žena anđeo! Drugi: Blago tebi, moja je još živa. _______ Ljubav je kao šah – uvek ti iskrsne neki konj dok osvajaš kralja!!!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Jedan bračni par je odlučio provesti praznike na Karibima, u istom hotelu gde su proveli medeni mesec 20 godina ranije. Međutim, zbog poslovnih obaveza žena nije mogla otputovati zajedno sa suprugom, već su se dogovorili da će on krenuti, a ona doći par dana kasnije. Kad je on stigao i smestio se, video je da ima pristup internetu. Odlučio je ženi poslati e-mail... ali pogrešio je adresu, i ne primetivši, poslao je mail na tuđu adresu... Taj e-mail primila je jedna udovica koja se upravo vratila sa muževljeve sahrane. Nedugo zatim njen je sin ušao u sobu i zatekao majku u nesvesti ispred kompjutera! Iznenađen, pogledao je u ekran i pročitao mail koji je majka bila upravo čitala:
''Draga ženo: srećno sam stigao! Put je bio ugodan. Verovatno se čudiš što ti se javljam preko maila, ali sad i ovde imaju kompjutere i moguće je javiti se svojim najdražima. Čim sam stigao uverio sam se da je sve spremno i za tebe kada stigneš idući petak. Jedva čekam da mi se pridružiš i da će i tvoje putovanje biti ugodno kao i moje. P.S.: Nemoj nositi puno odeće jer je ovde pakleno toplo.''
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Žena je bila u krevetu sa ljubavnikom kada je začula muža koji je ulazio u kuću. “Požuri”, rekla je, “stani u ćošak”. Nauljila ga je bebi uljem i potom zasula talkom. “Ne pomeraj se dok ti ne kažem”- rekla je. “Pretvaraj se da si statua”. - “Šta je ovo”- pitao je muž kada je ušao u prostoriju. “To je statua”- odgovorila je. “Petrovićka je kupila jednu, meni se svidela pa sam i ja nabavila sličnu”. Oko 2 sata posle ponoći, muž je izašao iz sobe i nedugo posle se vratio sa pivom i sendvičem. “Evo”, rekao je statui, uzmi ovo- ja sam tako dva dana stajao kod Petrovića, mogao sam da crknem od gladi”. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Pošla grupa ljudi u lov. Rezervisali su dvokrevetne sobe, ali niko nije hteo da deli sobu sa Perom, koji je užasno hrkao. Odlučili su da nije pošteno da jedan isti sve vreme bude sa njim, pa će se smenjivati. Posle prve noći uz Peru, jedan od njih je ustao sav razbarušen i sa ogromnim podočnjacima. Ostali su zabrinuto pitali: “Čoveče, šta se desilo?” Odgovorio je: “Pera je toliko hrkao da sam celu noć presedeo u krevetu i gledao”. Sledeće noći je drugi bio na redu. Ujutru isto – izgledao je strašno – bled, naduven, jedva se držao na nogama. Pitali su: “Kako je bilo? Izgledaš grozno!” Odgovorio je: “Bilo je nepodnošljivo. Pera struže kao testera. Cele noći sam ga samo gledao.” Slično su prošli i ostali. Onda je na red došao Mujo. Ujutru se pojavio odmoran i čio, uređen i odlično raspoložen. “Dobro jutro, družino!” Nisu mogli da poveruju svojim očima. Pitali su: “Kako sad to?” Odgovorio je: “Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri, zagrlio ga, pipnuo mu zadnjicu uz nežan osmeh i poljubio za laku noć. Posle je cele noći sedeo i gledao me”.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
Prevaranti prodavali bogatim Japankama jagnjad kao pudlice "Oko 2.000 jagnjića iz Australije i Britanije prodato je u Japanu kao pudlice, Firma "Pudlz ez pets" ("Poodles as Pets") prodavala je, uglavnom, preko svoje ekspoziture u japanskom gradu Saporou, jagnjiće po ceni od 1.600 australijskih dolara (preko 900 evra) reklamirajući ih kao pudlice. Ta cena je upola niža od cene za prave pudlice, koje slično nekim drugim vrstama malih pasa imaju ulogu ne samo ljubimca već i modnog detalja u Japanu i vrlo su popularne među mladim ženama iz urbanih sredina.
Prevara je otkrivena nakon što je filmska glumica Maiko Kavamaki ispričala u jednoj tv emisiji kako njena pudlica nije htela da laje, i jede hranu za pse, pa je potražila savet veterinara koji joj je rekao da je reč o ovci a ne psu....
Nakon te emisije policija je dobila nekoliko stotina poziva od žena koje su posumnjale da i njihov ljubimac nije to što su mislile." ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Razgovaraju dve babe: - Udaje mi se unuka, ako Bog da! - Ooo, baš lepo. A odakle je mladoženja? - Iz Fejsbuka, ne znam ja gde to dođe, ali tako mi ona reče... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|