| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
@Vuki Žex je napisao: To je samo kafanica. Nalazi se u širem centru grada. Nekada je tu bio jedan klub, a dovitljivi vlasnik promenio je izgled. Kompletno... Meni se jako sviđa, a cene su jako pristupačne Vuki Evo još nekih slika      Iskra je napisao: Žex, kako je dobro ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Ma vrh je... Zamisli samo kada zasvira starogradska... Dobro društvance, dobro pivce... Izvrsna zabava
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
puko mi net, izvinte pazi Žeki kad je malo reći da je prelepo ja sam tradicionalista i volim naš folklor kafanice u tom rustičnom i folklornom stilu jedine imaju dušu i kada su prazne sterilna atmosfera modernih kafana i kafića mi je bljak
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobar dan kafanski ljudi svako dobro i ugodan ostatak dana :*****
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Девојке и дечаче... желим вам мирно јутро.
Седох мало да ноге одморим. Одјутрос виленим по фирми. Али да не причам...
На форуму мало мање причам, јер углавном се зна шта мислим и шта према коме осећам, па нема ни потребе. Кад стигнем, мало се поиграм са Жексом Наопаким и Дадом...
Почео сам да качим слике старог Београда. Мрзи ме да преписујем текстове са темама из прошлости, лакше ми је да окачим страну из часописа. Одјутрос сам турио две. Ето...
Љубим те, ћеро... Гледам да ти не досађујем превише са својим изливима нежности... биће можда и љубоморних дечака... не знају они... Ништа... Одох поново у рудник... Хај-хо, хај-хо... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Sta da napisem? I ono malo mozga mi zabagovalo...ebes ga
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Zex odlican restoran. etno stil drvenarija cilimi i narodna radinost... odlicno ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Molena ah Molena... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
Poslednji put menjao casual dana 28 Maj 2013, 13:42, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dobar dan svima... Au Zex, ovo mora da se poseti jednom, onako od meraka. Svake godine dolazim u Gucu i boze zdravlja ako i ove krenem i stignem, eto mene tamo kod tebe, pa cemo da besedimo u etno kafanici...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Здраво дечаци... Обично причам у празно... ко зиду... Зато и не очекујем одговор. Одох, зове ме шефица... Шта ли јој сад треба!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Kako bre Mad, pa ja se uvek javim i odgovorim. Aj pazi na tu seficu, ne sme da ceka A ako te maltretira....e onda je salji kod nas...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*