Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Žex je napisao: Evo i ja nešto da pitam gosn Pikarda
Reci ti meni Pikarde koji je najbolji lek protiv prehlade pošto mi je cela kuća (osim mene) pod prehladom ? otkad je prehlada bolest ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne odgovaras ozbiljno
Angelina ili Pamela?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Ne odgovaras ozbiljno
Angelina ili Pamela? enđej
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li imas osjecaj da godine brzo prolaze?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Žex je napisao: Evo i ja nešto da pitam gosn Pikarda
Reci ti meni Pikarde koji je najbolji lek protiv prehlade pošto mi je cela kuća (osim mene) pod prehladom ? otkad je prehlada bolest ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Gde sam napisao da je boles' ? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Da li imas osjecaj da godine brzo prolaze? imam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zex RAKIJA Da li ti se svidja Severina? Da li te neki forumas posebno ovdje nervira?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Picard je napisao: Žex je napisao: Evo i ja nešto da pitam gosn Pikarda
Reci ti meni Pikarde koji je najbolji lek protiv prehlade pošto mi je cela kuća (osim mene) pod prehladom ? otkad je prehlada bolest ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Gde sam napisao da je boles' ? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) pa šta će ti lijek ako nije bolest probaj s češnjakom, narodna medicina je u tim 'bolestima' zakon
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
u cijem spotu bi se pojavio Lady Gage ili Rihane? Da li ti je bitno koji telefon imas?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Zex RAKIJA Da li ti se svidja Severina? Da li te neki forumas posebno ovdje nervira? šta ja znam, ne baš nervira me puno njih Pitt kad je dosadan, a dosadan je svaki dan Naopak kad je predobar i prepozitivan, a takav je svaki dan laki kad je narogušena, a takva je svaki dan ti kad se nećeš sa mnom igrati u šumici Trile, o njemu bolje da ne govorim sve u svemu, svi, uključujući mene al' vas i volim ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|