Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li znas slepo kuckanje? Koji ti je omiljeni praznik? Ko je najgluplja osoba na svetu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
De, de Megi polako, ustace co'ek kao tako navaljujes
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Naopak je napisao: Ides li u ribolov? ne idem, smatram to krajnim stupnjem dosade a i komarci grizu u PM
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Angelina Jolie ili Pamela?
Jesi li ikad nekog upoznao sa neta?
Koja ti je fotka najljepsa sa Zenski atributi?
Da li bi leteo na Mars?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naopak je napisao: De, de Megi polako, ustace co'ek kao tako navaljujes jbg sad ne mogu ja buljit u ekran sto godina i cekat da napise moram nesto kuckati
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: 1. Da li si pisao dnevnik?
1.Koji ti je najbolji film?
2. Najzanimljiviji forumas je....... Najdosadniji je.... nisam ima više, ja to po žanrovima - al' recimo Inception, Shawsank redemption, LOTR, Kum Pitt
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: Naopak je napisao: De, de Megi polako, ustace co'ek kao tako navaljujes jbg sad ne mogu ja buljit u ekran sto godina i cekat da napise moram nesto kuckati Vratila se inspiracija nasoj Megi ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo i ja nešto da pitam gosn Pikarda
Reci ti meni Pikarde koji je najbolji lek protiv prehlade pošto mi je cela kuća (osim mene) pod prehladom ?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Da li znas slepo kuckanje? Koji ti je omiljeni praznik? Ko je najgluplja osoba na svetu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne znam moj posao ne poznaje praznike definiraj glupo
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Angelina Jolie ili Pamela?
Jesi li ikad nekog upoznao sa neta?
Koja ti je fotka najljepsa sa Zenski atributi?
Da li bi leteo na Mars? AJ jesam, svoje fejs prijatelje znam tvoja šta ću na Mrsu - trajalo bi 4 godine do tamo, pa natrag isto toliko ma ni govora
|
|
|
|
|
|