|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gigi je ucila sad je puna znanja,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Pitt ne palim se na fuzbalere Pozz Gigi ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Satro,a Ante Rukavina isti Mario Casas...hihihihi to je izuzetak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi ako nema Casas jel moze Casual,slicno je,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Gigi je ucila sad je puna znanja,,,hahahah Gigi je umorna ko pas... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) Ali nema odustajanja...i ovu noć će se učit... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Gigi je ucila sad je puna znanja,,,hahahah Gigi je umorna ko pas... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) Ali nema odustajanja...i ovu noć će se učit... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Tako je samo uciti,tako sam i Megi dok je studirala tjerao da uci,i diplomira mala,,,hahahahah,jos samo i tebe da iskolujem,,,p
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Megi ako nema Casas jel moze Casual,slicno je,,hahahaha Pitt mnogo si se ufurao
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Tako je samo uciti,tako sam i Megi dok je studirala tjerao da uci,i diplomira mala,,,hahahahah,jos samo i tebe da iskolujem,,,p I ja ću Meginim stopama...ipak mi je ona uzor... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mile Casual Mario Casas,,slicno,,bauhahaahh
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: oš me ubiješ ja A+ nismo kompatibilni ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) E probirljiv si ti vampir. Sećam se kada sam u 18-om veku bežao kroz Transilvanijske šume onda vampirima nije bila važna krvna grupa. E ovi današnji vampiri... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Tako je samo uciti,tako sam i Megi dok je studirala tjerao da uci,i diplomira mala,,,hahahahah,jos samo i tebe da iskolujem,,,p I ja ću Meginim stopama...ipak mi je ona uzor...  Braoooo,dobar odabir,dobar,evo na Netu se znamo od kad je pocela studirati pa dok nije diplomirala,uffff kako sam je samo tjerao da uči,ali slusala je,,ihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 510 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|