| Autoru |
Poruka |
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
GiGi je napisao: mmm je napisao: Gigi prevarantkinjo mene si nasla ..fals si poslala ,ima sve da ti vratim i troskove naplatim..spremi lovu E nećem...uostalom doznala sam sve informacije...bespaltno...s velikim B... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e varas se..informacije koje ja imam niko nema.. veceras ti dajem poslednju sansu..
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
MeGi je napisao: mmm je napisao: Megi..andjeli sa tobom da bog da da ti Karleusa na svadbi peva.. a ti se dabogda smuvao sa Andrejom Pejicem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da bog da da ti Boki 13 bude kuma
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: A osnovnoj,dakle ovaj ples sad izvodis samo u intimnom drustvu,ok kužim,,ihihihihihi Zalijepit ću te na strop...ko muhu... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
mmm je napisao: e varas se..informacije koje ja imam niko nema.. veceras ti dajem poslednju sansu.. Nije istina...Megi zna...od sada sve nju pitam...samo da znaš... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A osnovnoj,dakle ovaj ples sad izvodis samo u intimnom drustvu,ok kužim,,ihihihihihi Zalijepit ću te na strop...ko muhu... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Nedam se ja,borit cu se...hahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
ste dobri ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Gigi..ne budi naivna Megi siri dezinformacije..ona je trol..haha Pikanterije su kod mene..tonski i video zapisi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jesmo Naj...bolji ne možemo biti... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
mmm je napisao: Gigi..ne budi naivna Megi siri dezinformacije..ona je trol..haha Pikanterije su kod mene..tonski i video zapisi Ma čekaj malo...nudiš neke video zapise...a ja ne znam ni tko je na njima...što ako je netko totalno nezanimljiv? A? ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pozz Najgora axaxaxa mmm sta se palis ti razbacujes se tu nekim izrazima...cuj trol 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|