|
Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Piči on tako kad ga odjednom zaustavi policajac. Kaže policajac: • Gospon, migalec vam ne dela !
Izađe Mujo napolje i gleda okolo i čudi se. Pandur ga spopao: • Gospon, pogledajte, migalec vam ne dela !
Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet pandur: • Migalec vam ne dela !
Kad Mujo odjednom: • Ma *ebo te migalec, gledam gde mi je prikolica !!!
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Evo nekih Niskih izraza, mozda nisu samo Niski al ajde...
Smorio se ko Spajdermen u Vojvodinu. Smorio se ko Džej na basket. Smorila se ko ciganka u solarijum. Smorila se ko ciganski sapun. Smorio se ko napolitanka na spomenik. Smorio se ko krtica u saksiju. Smorio se kao pedofil u staracki dom.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
"Kupio otac sinovima poklone. Prvi je pesimista, drugi optimista. Pesimisti je kupio najmoderniju igracku, optimisti konjsku kaku. Na mamino pitanje sta su dobili, pesimista rece, ja sam dobio igricu koja radi na struju. Sta ako nestane struja, ja ukljucim pogon na baterije, potrose se kad se bas zaigram....a bude nedelja, pa nemam gde da kupim druge... A optimista ce...Ja sam dobio ponija, samo je negde otisao..." ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Pitali cigu: - Koliko svjetskih jezika znas? A ciga odgovara: - Sedam... -Pa dobro..ajde reci nam dobar dan na njemackom Ciga odgovara: - Buongiorno! -Ali cigo to je na talijanskom. Ciga odgovara: -A jebiga onda znam osam.
Došao Mujo u kafić, dođe konobar do njega, Mujo kaže: - "Daj meni, daj svima i popij i ti nešto." Svi popiju, Mujo kaže nemam para, a konobar ga izmlati. Dođe Mujo opet sutradan i kaže: - "Daj meni, daj svima i popij i ti nešto." Svi popiju i on opet nema para i opet ga konbar izmlati. Dođe Mujo opet sutra i kaže: - "Daj meni, daj svima, a ti nemoj, ti nisi dobar kad popiješ!"
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Voditelj: Znači, vi ste pjesnik? Gost: Da, ja sam pjesnik. Voditelj: Amater? Gost: A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako... 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Ne mogu više da budem vjerena za takvu škrticu..evo vraćam ti prsten! - reče djevojka.
-A gdje je kutijica? - odgovori momak. Hhahahahha 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gledam ove viceve gore ,svi su dobri,no recite mi da li to vi smišljate ili je to copy paste za zube!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
copy-paste
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: copy-paste Uff taman sam mislio da vi smisljate tako dobre viceve,,,,kad ono oko za oko,copy paste za zube,,ahhahha
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Dolazi čovek u poštu na razgovor za posao: Službenik: Da li ste već negde radili? Čovek: Bio sam tri godine u vojsci. Službenik: Imate li kakve benificije? Čovek: Ranjen sam, odnio mi geler genitalije. Službenik: Primljeni ste, radno vreme je od 08.00 do 16.00. Dođite sutra u 10.00. Čovek: Rekli ste da je radno vreme od 08.00 do 16.00 zašto da ja dođem u 10.00? Službenik: Ovo Vam je državna firma. Mi do 10.00 češemo jaja tako da nema potrebe da dolazite ranije!!!
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|