Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Promatrat ću te...pa ćemo vidjet... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja nikad nikome ne bih rekao da je za posmatranje, čak i da jeste. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A čuj...ja sam uvijek iskrena...a istina boli... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Hvala GiGi. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pohvaljujem Bossa...zna on zašto... ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Pohvaljujem Gigi zbog kooperativnosti.. za tren se dogovorismo..samo da ispostuje.. hoce valjda
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
I ja se nadam...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Kritikujem spamere,i sebe medju njima. Pohvaljujem drvene advokate ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Pohvaljujem Nikitu, jer je vredna od ranog jutra
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pohvala za Naopakog iz razloga sto se ponovo aktivirao i daje forumu potrebnu energiju
|
|
|
|
|
|