| Autoru |
Poruka |
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
veče
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Debilko...hello! ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Gigiiii..aaaaaa to fals neki kineski.. ne moze to kod mene proci.. ti bas neces ekskluzivu..kajat ces se ajde ti kada orobis tu zlataru..posalji autobusom
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde...daj adresu...pišem... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ti plaćaš poštarinu... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
cccc..znao sam da cu biti na gubitku..ajde naka ja platim postarinu.. nemoj DHLom skupo..autobusom
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde, nek ti bude... Ali da se zna...nisam samo ja tražila informacije...i Boss je tražio da nam objasniš...a vidim da samo ja plaćam...ccc...
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Boske nece dobiti informacije..samo ti ces dobiti.. naravno kada paket stigne..
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je ulazeći u kuhinju slučajno udario glavom u vrata. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Šta sam tražio ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
hahaha Boske,moras jos jednom udariti da se sve namesti opet
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: Boss je ulazeći u kuhinju slučajno udario glavom u vrata. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Šta sam tražio ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Kako si uspio glavom udarit u vrata? Hodaš sa spuštenom glavom? Informacije... Mmm...sumnjiv si mi... ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|