Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nema veze sto nije moje i da je moje..treba reci ja sam za slobodu i otvorenost izrazavanja i misljenja  msm kad vec spomenem da mi necije prenemaganje smeta, treba napisat i cije. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Vrlo malo odogovora na temi:Generalna diskusija-Aneta Nakovska.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
tema... Kojih 5 stvari vam je najblize u ovom trenutku? što je mnogo, mnogo je a od šubarice ništa
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Sto nema meni dragih ljudi, a koje sam pozelila mnogooooooooooooooooooooooo
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Jedan komentar u jednoj temi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Naopak je napisao: Jedan komentar u jednoj temi nemoj tako neodredjeno, jel moj komentar? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MrPhact je napisao: Naopak je napisao: Jedan komentar u jednoj temi nemoj tako neodredjeno, jel moj komentar? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) 'oces ti da mi kazes dal je odredjeno ili neodredjeno? Ne nije tvoj komentar i ne znam zasto si se pronasao ovde, a licno moja stvar je dal je neodredjeno, meni je to zasmetalo i ne zelim podeliti ni sa kim sta je to, a ja sam otvoren i kad nesto zelim da kazem ja napisem javno da se vidi, ne brini.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Nema potrebe da se brecas na mene, jer nismo ovce cuvali zajedno Naopaki. Neodredjeno je jer nije nista receno i to je naprosto tako ne odredjujes ti sta je odredjeno ili ne.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
auuu naopački daj malo pozitive one svoje